0

ترشی پیاز

 
amir37
amir37
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 700
محل سکونت : بوشهر

ترشی پیاز
دوشنبه 18 شهریور 1392  1:09 PM

 

ترشی پیاز
موادلازم: پياز ريز پوست كنده =دو كيلوگرم نعنا =يك كيلوگرم سير =500 گرم سركه سفيد و نمک =به ميزان لازم

نعنا را به دقت تميز كرده، شسته و خشك مي‌كنيم. بعد سير را پوست كنده و با نعنا چرخ مي‌كنيم. سپس شيشه مناسبي را انتخاب كرده و يكي دو رديف پياز، مقداري مخلوط نعنا، سير و كمي نمك مي‌ريزيم و به همين ترتيب شيشه را پر مي‌كنيم در پايان روي مواد را سركه مي‌ريزيم به طوري كه روي پيازها را سركه بگيرد و شيشه پر شود.

نكته:
مي‌توانيد به جاي نعناي تازه از چهار قاشق غذاخوري نعنا خشك استفاده كنيد.

 

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها