رولت
دوشنبه 18 شهریور 1392 10:46 AM
مواد تهیه شده را در یک سینی بزرگ که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم می ریزیم و با کف دست تا ۲ سانتی متر از لبه ها را بطور کامل و یکنواخت پخش می کنیم . سینی را داخل فر گذاشته و میگذاریم روی آن قرمز شود سپس چند دقیقه صبر می کنیم تا خنک شود و روی آن را نیم ساعت با کیسه می پوشانیم ( تا کاغذ راحت تر جدا شود) بعد کاغذ را جدا کرده و روی آن را با خامه فرم گرفته می پوشانیم و رول می کنیم بعد داخل کاغذ گذاشته به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار می دهیم و هنگام سرو روی آن را تزیین می کنیم..........تشکر یادت نره