پاسخ به:مبحث پانزدهم: حضرت معصومه(س)
دوشنبه 18 شهریور 1392 7:16 PM
پاداش عظيم زيارت مرقد حضرت معصومه (عليها السلام)
در مورد پاداش زيارت مرقد حضرت معصومه (عليها السلام) روايت متعدى از امامان معصوم (عليهم السلام) نقل شده كه نظر شما را به هشت روايت زير، كه هر كدام پيام ويژهاى از عظمت مقام حضرت معصومه (عليها السلام) مىدهد، جلب مىكنيم:
1- امام صادق (عليه السلام) در ضمن گفتارى فرمود:.. من زارها و جبت له الجنه؛ كسى كه او را زيارت كند، بهشت بر او واجب مىگردد.
2- نيز فرمود: ان زيارتها تعدل الجنه؛ همانا زيارت او برابر كسب بهشت است.
3- سعد بن سعد اشعرى مىگويد: در مورد پاداشش زيارت قبر حضرت معصومه (عليها السلام) از امام رضا (عليه السلام) پرسيدم، فرمود: من زارها فله الجنه؛ كسى كه او را زيارت كند پاداش او بهشت است.
4- در مورد ديگر فرمود: من زارها عارفا بحقها فله الجنه؛ كسى كه او را از روى معرفت به شأن و مقامش، زيارت كند، پاداش او بهشت است.
5- نيز فرمود: من زار المعصومه بقم كمن زارنى كسى كه معصومه (عليها السلام) را در قم زيارت كند، مانند آن است كه مرا زيارت كرده است.
6- يكى از شيعيان به زيارت مرقد منور حضرت رضا (عليه السلام) رفت و پس از زيارت، عازم كربلا شد، و از مسير همدان به سوى كربلا رفت، در بين راه در عالم خواب حضرت رضا (عليه السلام) را در خواب ديد، آن حضرت به او فرمود: چه مىشد كه اگر از قم عبور مىكردى و قبر خواهرم را زيارت مىكردى؟
7- مولى حيدر خوانسارى مىنويسد: روايت شده، اما رضا (عليه السلام) فرمود: هركس نتواند به زيارت من بيايد، برادرم را در رى (يعنى امام زاده حمزه را كه در كنار مرقد حضرت عبدالعظيم (عليه السلام) قرار گرفته است) يا خواهرم را (حضرت معصومه (عليها السلام)) را در قم زيارت كند، به همان ثواب زيارت من مىرسد.
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...