0

مبحث پانزدهم: حضرت معصومه(س)

per1390
per1390
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 511

پاسخ به:مبحث پانزدهم: حضرت معصومه(س)
دوشنبه 18 شهریور 1392  9:10 AM

حدیثی در فضیلت حضرت معصومه(س) و شهر مقدس قم / حرم ما اهل بیت(ع) قم است

درباره گروهی از اهالی ری چنین روایت شده: « انهم دخلوا علی ابی عبد الله و قالوا: نحن من اهل الری. فقال، مرحبا باخواننا من اهل قم، فقالوا: نحن من اهل الری، فاعاد الکلام قالوا ذلک مرارا و اجابهم بمثل ما اجاب به اولا. فقال: ان لله حرما و هو مکة و ان للرسول(ص) حرما و هو المدینة و ان لامیرالمؤمنین(ص) حرما و هو الکوفه و ان لنا حرما و هو بلدة قم و ستدفن فیها امراة من اولادی تسمی فاطمة فمن زارها وجبت له الجنة.»

گروهی از اهل ری بر امام صادق(ع) وارد شدند و عرض کردند:ما اهل ری هستیم.حضرت فرمود:برادران ما از قم خوش آمدند، دوباره گفتند:ما اهل ری هستیم، باز حضرت مانند اول پاسخ داد، آنان چند بار همان جمله را تکرار کردند و حضرت نیز مانند اول پاسخ فرمود، حضرت ادامه داد: خداوند حرمی دارد وآن مکه است. پیامبر(ص) حرمی دارد و آن مدینه است. امیر المؤمنین(ع) نیز حرمی دارد که کوفه است و برای ما نیز حرمی است و آن شهر قم است. به زودی بانویی از اولاد من به نام فاطمه در آن دفن می گردد که هر کس او را زیارت نماید بهشت بر او واجب خواهد شد.

نکته قابل توجه اینکه امام صادق(ع) پس از کوفه حرم دیگر معصومین(ع) را ذکر نفرمود و به طور مطلق قم را حرم اهل بیت(ع) معرفی فرمود، لذا کسی که به زیارت قم می رود گویا همه اهل بیت را همزمان زیارت کرده، لذا شایسته است هر گاه دلهای ما هوای زیارت هر یک از اهل بیت(ع) مانند کربلای ابی عبدالله(ع) را می نماید، به نیت زیارت کربلا و... به زیارت حضرت معصومه(س) برویم.

یا غافر الذنب اغفرلی

حضرت محمد صلوات الله علیه 1http://s5.picofile.com/file/8187911000/Logo.pngنتیجه تصویری برای من یمنی هستم

تشکرات از این پست
onehamed mina_k_h
دسترسی سریع به انجمن ها