پاسخ به:طعـــــنه های شیرین ¦¤¦ تاپیک با امتیاز ویژه ¦¤¦
شنبه 9 شهریور 1392 12:08 PM
نقل قول ali_kamali
نقل قول S4D3GH
سلام و عرض ادب خدمت کاربر محترم ali_kamali . ممنون از شعرتون ، زیبا بود . به تاپیک دل زدگان از راسخون خوش اومدید :) امیدواریم بازم بتونیم اینجا زیارتتون کنیم و از اشعارتون خوشحال شیم
اشعاریکه اینجا بیان میشه به شوخی و مزاحه . لطفا زیاد جدی نگیرید . راسخون ما اینقدر گله که اصن نمیشه بهش ایراد گرفت ( اینو هم جدی نگیرید فقط خواستم یه تبلیغی از سایت بکنم که اگه مسئولین اومدند در اینجا رو گل نگیرند !!!)
سلام داداش صادق .
من شرمنده ام که شعر و طبع اون رو ندارم مثل دیگر کاربران . ما شا الله کاربران راسخون خودشون دیوان و سراینده شعر هستند .
آرزو میکنم این تاپیک شما جز موفق ترین ها باشه .
درضمن منتظرم که شما بشینی رو صندلی ( hot ) اونجا شاید بتونم خودی نشون بدم . اینجا که مورچه ای هم حساب نمی شم
سلامی دوباره به علی آقای گل . امیدوارم حالتون خوب باشه . علی آقا من چند بار دیگه هم به کاربران دیگه که میگفتند من نمیتونم شعر از خودم بنویسم گفتم و اونا هم وقتی این نکته رو رعایت کردند تونستند
من خودم اولش اصلا نمیتونستم بگم . بعد یه کاغذ و خودکار گذاشتم جلوم و شروع کردم اولین مسرعو نوشتن بعد مسرع دوم خودش میومد . فقط کافیه وزن رو درستش کنی . این شعر قبلی که همین الان در باره ی شعار راسخون بود رو دیدی ؟ شاید باورت نشه همین الآن و در عرض 3 دقیقه بود . نمیگم با این روش میشه یه شاعر قدر شد چون شعرای خودم خیلی بدند اما حداقل میشه خودتو از راسخون خالی کنی :)