0

طعـــــنه های شیرین

S4D3GH
S4D3GH
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2659

طعـــــنه های شیرین
چهارشنبه 6 شهریور 1392  11:15 PM

به نــــــــــــام خدا 

((¯`»._.«    در وصف راسخون شعر بسرایید    »._.«´¯))

با عرض سلام و ارادت خدمت تمامی کاربران و بازدید کنندگان خانواده بزرگ راسخون

ضمن آرزوی سلامتی تا پیکی به منظور سرگرمی و سپری کردن فراغت خاطر احداث شده ، باشد که دوستان عزیز از این تاپیک استفاده کرده و مورد رضایتشان واقع گردد .

شرح واقعه ! :

دوستانی که علاقه به شرکت دارند میتوانند یک یا چند بیت شعر با جنبه طنز پیرامون راسخون با موضوعات رفتار و عملکرد - پیشنهاد یا انتقاد - گله یا تشویق - بخشها و فعالیتها و ...( چه منفی و چه مثبت ) از هر کدام از بخش های راسخون سراییده و موجبات شادی ما را فراهم کنند !

قوانین :

۱. آثار میتوانند از بزرگان شعر فارسی و البته با کمی تغییر باشند و با این شرط که سراینده اثر نام برده شود .

۲. باید دارای وزن و قافیه ملموس باشد . طوری که در قالب متن برای خواننده قابل فهم باشد .

۳. از تخریب افراط گرانه بخش ها - فعالیت ها - مدیران محترم سایت جرا بپرهیزید .

۴. از تخریب دیگر تخریبچیان هم بپرهیزید !

نکات پایانی : 

لازم بذکر است در صورت عدم پایبندی به قوانین مذکور و یا ارسال پستهای بی ربط پست ها حذف میگیدند .

با آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

قبل از تکمیل عرایضم باید بگم خیلی کمتر از اون چیزی که به نظر میاد راحته . من خودم تا این ایده به ذهنم رسید اصلا فکر نمیکردم خودم بتونم بگم اما بد نبود . با یه قلم و کاغذ امتحانش کنید :)

صرفا جهت نمونه ! :

فکر کاربر همه آن است قلاب زند در مسابقات

مسئول در اندیشه که چون سنگ زند قلابش !

ای که در سایت راسخون رهگذری

ملتفت باش که دل میشکند کادو هاش !

آن جوایز که صد قافله دل همره اوست

هیچ جا نیست اگر بود ارزانی دوست !

(شعر از حافظ - غزل 277)

تشکرات از این پست
tahmores AliFanoodi montazereagha nazaninfatemeh fatemeh313 onehamed yasbagheri mina_k_h farshon ravabet_rasekhoon salma57 mj_rafatnia FSMuosavi Bavanat rashon Doctor114 rasekhoonzm khodaeem1 rgsm_1 mohammad98 rezajafarizadeh qodrat yaskabod zaahra emamzadesharif 0321123 sayyed13737373 amirali123
دسترسی سریع به انجمن ها