0

دلتنگي‌هاي‌ من‌ در بهار

masoomi1371
masoomi1371
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 724

دلتنگي‌هاي‌ من‌ در بهار
چهارشنبه 6 شهریور 1392  9:45 PM

بهار همه آن سالها . سالهای کودکی، کنار باغچه، ریحان می کاشتم و پشت پنجره بارانی، کتاب می خواندم و به قرقره های پرنخ چرخ خیاطی مادرم فکر می کردم که تا چه اندازه می تواند رؤیاهای مرا تا آسمان بالا ببرد .

ما از پیچیدگی های این عصر به ساده ترین واژه ها پناه می بریم، ولی در ساده ترین روابط، محکوم به سکوت و گریه هستیم . در زمستان به سان گیاه پژمرده و یخزده کنار حوض و در زمستان به سان آدمک برفی میان کوچه!

روزها در پی انتظار، شب می شوند و شب ها ...

ذره ذره آب می شویم و فرو می رویم در خاکی که کودکان آینده روی آن بازی می کنند، بی آنکه حتی به یاد بیاورند قیافه های خسته و ملول ما را که زمانی عاشق بودیم و منتظر; و برای هرچیز ساده ای می گریستیم تا آرام بگیریم . گاهی هم دلتنگی هامان در بهار، در چیزهایی تبلور پیدا می کرد شبیه شعر:

«موعود

خسته از انتظار

پس از نیایش مرد شیعه

گفت:

آمین »

هنوز به دنیا نیامده بودم که باد، گهواره کودکی ام را به نهری انداخت که به نیل می رسید . دختران هزار ساله زمین، نقش اشکهای به صلیب کشیده مان را بر جام های ترک خورده جلجتا، بافتند و آنها را با کلمه های ساده در گلوی تازه به بلوغ رسیده شان تکرار کردند . تا آن که زمانی گذشت و گذشت و مردی که بر مناره های بیت المقدس اذان می گفت در گوشم خواند «حی علی الصلوة »

من هنوز گیج بودم و منگ و مردی که بر مناره های مدینه اذان می گفت در گوشم خواند: «حی علی الفلاح »

و لبهای داغ مادر بزرگ بر پیشانی ام نشست .

تو تسلیم شده ای ...

و من گریه آموختم:

«گریه

هنوز هم گریه

من از زمانی

که قلب خود را گم کرده است می ترسم »

انگار چیزی و کسی را کم دارم . کسی که همیشه دلش برای من می تپد; و من می توانم برای همیشه تسلیم عشقش باشم:

«کسی که مثل هیچ کس نیست ...

و اسمش آنچنان که مادر

در اول نماز و آخر زمان صدایش می کند

اللهم کن لولیک الحجة بن الحسن

صلواتک علیه و علی آبائه

فی هذه الساعة و فی کل ساعة

ولیا و حافظا

و قائدا و ناصرا

و دلیلا و عینا

حتی تسکنه ارضک طوعا

و تمتعه فیها طویلا»

زیباترین بهار، بهاری است که آفتابش از پنجره غربی، بر اتاقهای پر انتظار بتابد (1) .

پی نوشت:

× برگرفته از جام جم 18/2/80

1 . بنابر روایتی در وقت ظهور امام زمان (عج)، آفتاب از غرب برمی آید .

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها