شیعه یعنى یك جهان دلدادگى
چهارشنبه 6 شهریور 1392 9:45 PM
و من از شيعه عاشقتر نمى شناسم. گويا كه سرشت شيعه با محبّت آل اللَّه درآميخته و جام وجودش از شراب طهور عشقشان لبريز گشته است.
برگ برگ تاريخ گواه اين مدّعاست و من خود، اوج دلدادگى را، عشق خالصانه را، شيرين ترين دردها را، لطيف ترين مفاهيم را، آسمانى ترين نمازها را و زيباترين مرگها را در برگهاى معطّر دفاع مقدّسمان ديده ام. عطر اين دلدادگى با مشام جان ما آشناست. من و تو هرگز وجودى سبزتر از وجود پيامبر، صلّى اللَّه عليه وآله، نديده ايم و آرزويى بزرگتر از نگاه محبّت آميز او نداشته ايم. من و تو هرگز بى ياد امام المتّقين على، عليه السلام، برنخاسته ايم. سالهاست كه سينه مان در اندوه مظلوميّت زهراى اطهر، عليهاالسلام، فشرده گشته و آه جگرسوزمان در مصيبت فرزندش امام مجتبى، عليه السلام، غبار اندوه در فضا پراكنده است و سالهاست كه سرخى شفق و شبنم صبحگاه، در سكوتى غريب، هر روز دردنامه كربلا را برايمان تكرار مى كند و سالهاست...
خدايا؛ به جان پيامبر، صلّى اللَّه عليه وآله، كه عزيزترين جان است و نام على، عليه السلام، كه بلندترين نام است و به نور وجود زهرا، عليهاالسلام، و آخرين شعاع اين نور عظيم، مهدى فاطمه، عليه السلام، به اشكهاى عاشقترين بندگانت در ليلةالقدر كه عطر و بوى كوثر را به مشام مى رسانند و به لحظه پرواز شهيدان كه سرّ آن را جز خالصان درگاهت ندانند وجودمان را چنان از اين عشق برافروز كه جز تو را نبينيم و جز تو را نخواهيم.
آمين
1 - پيامبر اكرم، صلّى اللَّه عليه وآله، مى فرمايند:
هيچ بنده اى ايمان نداشته باشد مگر آنكه مرا از خودش دوست تر بدارد و خاندان مرا از خاندان خودش و خانواده مرا از خانواده خودش و جان مرا از جان خودش دوست تر بدارد.1
2 - امام باقر، عليه السلام، به جابر جعفى فرمودند:
اى جابر، سلام مرا به شيعيان برسان و به آنها بگو كه ميان ما و خداى عزّوجلّ هيچ خويشاوندى نيست و كسى مقرّب خدا نشود جز با فرمانبردارى از او. اى جابر! هر كس خدا را فرمان برد و ما را دوست بدارد همو دوست ماست و هر كس خدا را نافرمانى كند محبّت ما سودش نرساند.2
3 - امام على، عليه السلام، مى فرمايند:
هر كس ما را به دل دوست دارد و با زبانش با ما باشد و با شمشيرش با دشمن ما بجنگد؛ او در بهشت با ما در درجه و مقام ما خواهد بود.3
4 - امام باقر، عليه السلام، مى فرمايند:
دوستى با ما اهل بيت ايمان و دشمنى با ما كفر است.4
پى نوشتها:
1. ميزان الحكمه، ج2، ص973، ش3199.
2. همان، ص975، ش3211.
3. كلمات نورانى (500 سخن از كلمات ائمه معصومين) گردآورنده: سيدحسين هاشمى نژاد، ش192.
4. همان، ش321.