شهر من کوهدشت
جمعه 25 مرداد 1392 10:01 AM
میخوام اینجا شهر خودم کوهدشت عزیز، که دارای پتانسیل بالایی برای تبدیل شدن به یک منطقه گردشگری بکر و زیبا میباشد رو بهتون معرفی کنم و اما واما مسئولین بی مسئول شهری استانی یا کشوری یا خود ما مردم و.... نمیدانم کدام مقصریم !!! ولی الان آن چیزی نیست که باید باشد
منتظر باشید
بقعه متبركه امامزاده شاه احمد واقع در قلل كبيركوه ايلام مرز بين سه استان لرستان، ايلام و خوزستان در عمق 13 كيلومتري غرب جاده خرمآباد به پلدختر واقع شده است.
زائران و مشتاقان اين امامزاده كه بنا بر گفته مردم نسب وي به امام موسيكاظم(ع) ميرسد، در ماههاي اسفند تا خرداد از مكاني به نام پاعلم 60 كيلومتري جنوب پلدختر از طريق جادهاي فرعي متعلق به شركت نفت حدود 5 كيلومتري جاده اصلي مسير اختصاصي زيارت را آغاز و سپس با پاي پياده و عدهاي از طريق راههاي پرفراز و نشيب و كوهستاني پس از حدود 4 تا 5 ساعت پيادهروي در سنگلاخها و پرتگاههاي خطرناك و پشت سر نهادن چندين كوه و دره به زيارت اين بقعه مشرف ميشوند.
ساختمان ساده و معقري كه پس از انقلاب از ورق آهن ساخته شده با حدود 100 متر مربع حرم و ضريح آهني و مخروطي شكل در خطالرأس كوهي شيبدار، آنچنان جذابيت و معنويتي در خود نهفته كه همه ساله نزديك به 100 هزار زائر كرمانشاهي، همداني، ايلامي، خوزستاني و لرستاني را عليرغم سختي مسير به زيارت اين امامزاده كشانده و در آن محيط اصيل و بكر كوهستان و فضاي روحاني در كنار مرقد مطهر آن امامزاده بزرگوار به عبادت و طلب حاجت ميپردازند.
مسير طولاني اين امامزاده فاقد چشمه و رودخانه است و به همين خاطر دستفروشان آب را به قيمت گزافي به فروش ميرسانند.
زائران اين امامزاده با توجه به گرمي هوا، نبود آب و طولاني بودن مسير رفت و برگشت ترجيح ميدهند شبها اين مسير را طي كنند.
ادره كل اوقاف و امور خيريه لرستان طي سالهاي متمادي جهت بهسازي مسير منتهي به امامزاده طرحهايي را ارائه داده بود كه بهدليل هزينه بالا و فقدان اعتبار لازم اجرايي نشده بودند اما طي دو سال اخير اقداماتي در جهت ايجاد راه دسترسي به امامزاده صورت گرفته كه رضايت زوار را بهدنبال داشته است.
معرفي بخش درب گند(امام زاده محمد(ع)) شهرستان كوهدشت
بخش درب گنبد يكي از بخشهاي شهرستان كوهدشت در استان لرستان ايران است. اين بخش داراي دهستانهاي زير است:
انشاءالله به زودي عسكهايي از اين شهر زيبا برايتان قرار ميدهم(اين عكس مربوط به منطقه زيباي شيرز در چند كيلومتري كوهدشت ميباشد)
غار بت خانه كوهدشت
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فی فرج مولانا الغریب الامام مهدی(عج)