پاسخ به:شکایتنامه مسجد در قیامت
پنج شنبه 24 مرداد 1392 3:52 PM
سلام
به نظر من مورد دوّمی که در بالا اشاره شد یعنی "شکل دیگری که می تواند مصداق به تعطیلی کشاندن مسجد شود نوع رفتار و مدیریت اهالی مسجد است که باعث می شود مردم رغبتی به حضور در آن مسجد نداشته باشند و این امر به مرور سبب خالی شدن مسجد از نمازگزار شده و عملا آن مسجد را به تعطیلی می کشاند؛ رفتارهایی نظیر برخورد تند و خشن پیرمردان و پیرزنان مسجد با جوانان و نوجوانانی که میهمانان جدید خانه خدایند و چندان از آداب و احکام مسجد اطلاع ندارند و به سبب شور نشاط نوجوانی قدری نیاز به تحمل دارند." در حال حاضر بیشتر اتفاق میوفته متأسفانه... بعضیا هستن که صف اول نماز جماعت رو به نام خودشون سند زدن! درحالیکه گفتن موقع نماز جماعت در مسجد هر دفعه در یک نقطه متفاوت نماز بخونیم و موقع نماز فرادا که اگر در خانه هستیم یه جای ثابت رو مخصوص نماز تعیین کنیم. الآن دقیقاً برعکس شده!!! یه ایراد دیگه ای که هم توی مساجد روز به روز داره بیشتر میشه اینه که بعضیا(عموماً پیرمردها) امام جماعت رو وادار به تندتر خوندن نماز میکنن. انگاری ما جوونا آدم نیستیم! هر کس که تحمل نداره، خب نیاد مسجد، شما رو که مجبور نکردن..والّا بخدا...حرص آدم درمیاد. در این مورد حرف زیاد برای گفتن دارم(دلم خیلی پره) حیف نمیشه همه رو گفت...
واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشهاش كجاست ...