0

یهود و همه چیز در مورد دین یهودیت

dele_tanha
dele_tanha
کاربر تازه وارد
تعداد پست ها : 50

پاسخ به:یهود و همه چیز در مورد دین یهودیت
سه شنبه 15 مرداد 1392  2:46 PM

حقوق بشر و انسانیت در عقاید صهیونیست ها

بسم الله الرحمن الرحیم

حقوق بشر و انسانیت در عقاید صهیونیست ها:

قسمت هایی از کتاب ضد بشری تلمود

* نطفه غیر یهود مثل نطفه بقیّه حیوانات است.

* کشتن مسیحی از واجبات مذهبی ما است و پیمان بستن با او، یهودی را ملتزم به اداء نمی کند.

* اگر یک نفر غیر یهودی، یک یهودی را بزند مثل آن است که به عزت الهیه جسارت کرده است، و جزای چنین شخصی جز مرگ چیز دیگری نیست و باید او را کشت.

* سگ افضل از غیر یهودی است زیرا در اعیاد باید به سگ نان و گوشت داد ولی نان دادن به اجنبی و غیر یهودی حرام است.

* غیر یهودی هر چند نیکوکار و صالح باشد باید او را به قتل رساند و حرام است غیر یهودی را نجات بدهید.

* تعدی و تجاوز به ناموس غیر یهودی مانعی ندارد، زیرا کفار مثل حیوانات هستند و حیوانات را زناشویی نیست.

* یهودی حق دارد زن های غیر مؤمنه را به زور برباید و زنا و لواط به غیر یهودی عقاب و کیفری ندارد.

*ما ملت برگزیده خداوند هستیم بر همین اساس خداوند برای ما حیوانات انسانی خلق کرده، زیرا می دانست که ما احتیاج به دو قسم حیوان داریم، یکی حیوانات غیر ناطقه و بی شعور مانند چهارپایان و دیگری حیوانات ناطقه و با شعور مانند مسیحیان و مسلمانان و بودائیان. و برای آنکه بتوانیم از همه آنها سواری بگیریم، خداوند ما را در جهان متفرق ساخته است.
امام خمینی (ره) : اسرائیل دشمن بشریت است

Human rights and humanity in the Zionists ideology
Parts of the Anti-Human book (Talmud);

1-Seeds of the non-Jewish is like common animal’s seed.

2-Killing the Christian is our religious obligations and if a Jewish swore an oath to a Christian, he is not obliged to perform it.

3-If a non-Jewish hurts a Jew, as it has been the audacity to esteem of God and punishment for this person is nothing but death and he must be killed immediately.
4-A Dog is better than non-Jews because should be given meat and bread to dog in feasts but giving food to foreigners and non-Jews is forbidden.

5-Any non-Jewish Must be killed , even he was righteous and benefactor , it is forbidden to rescue non-Jews

6- It is Legitimate to abuse and rape to any non-Jews, because the non-Jews are like animals and animals have no Matrimony.

7-The Jewish has the right to kidnap Infidel(non-Jewish) women ,and commit adultery and pederasty to any non-Jews and Jews will face no Punishment at all .

8-We are chosen people of God , Therefore God created human-animals for us, Because He knew that we’ll need two kinds of animals ,one , the non-rational and brutish animals such as quadrupeds, and other rational and intelligence animals like the Christians ,Muslims and Buddhists, And God divided us in the world for able to get riding of all of them .

Imam Khomeini (r.h): Israel is the Enemy of humanity

حقوق الإنسان فی العقائد الصهیونیة:
بعض المقاطع من کتاب “التلمود” الغیر البشریة:
- إن النطفة الغیر الیهودیة تکون بمثابة نطفة باقی الحیوانات.
- إن قتل المسیحی هو من واجبات مذهبنا و لا یلزم الیهود أن یتعاهد معهم.
- إذا تعدى فرد غیر یهودی على شخص یهودی، کأنما هتک العزة الإلهیة ولا یمکن قصاص هذا الشخص إلا بقتله.
- إن الکلب هو أفضل من غیر الیهود، لأنه فی الأعیاد یجب إطعام الکلاب بالخبز واللحم ولکن إطعام غیر الیهود هو أمر حرام.
- إن غیر الیهود مهما کان صالحا یجب أن یقتل ولا یمکن إنقاذه فی الشدة وإنه أمر حرام.
- إن التجاوز وهتک حرمة الغیر الیهود هو أمر جائز، لأن الکفرة هم مثل الحیوانات ولا یوجد لدى الحیوانات النکاح.
- یحق للیهودی أن یخطف النساء الغیر مؤمنات ولیس هنالک عقاب للزنا واللواط بغیر الیهود.
- نحن الشعب المختار من قبل الله ولهذا السبب خلق الله لنا حیوانات فی هیئة الإنسان، لأنه کان یعلم بأننا نحتاج إلى نوعین من الحیوانات، القسم الأول هو الحیوانات الأصم وعدیم الشعور مثل البهائم، والقسم الآخر هو الحیوانات الناطقة وذوالشعور مثل المسیحیون والمسلمون والبوذیون. ولکی نستفید من کل هؤلاء الحیوانات وزعنا الله فی العالم.

الإمام الخمینی (رح): إن الإسرائیل هو عدو البشریة.

خدا با ماست

تشکرات از این پست
YaSiN313
دسترسی سریع به انجمن ها