سوالات تستی :
سوال اول : برای دسترسی به اینترنت، امنیت کدام بیشتر است؟
1- اتصال به اینترنت از طریق کابل
2- اتصال به اینترنت از طریق بی سیم
3- امنیت هر دو یکسان است.
سوال دوم : کدام یک از کاربردهای مک فیلتر نیست؟
1- برای تعریف دستگاه های مجاز برای ورود به شبکه ی بی سیم از مک فیلتر استفاده می کنیم.
2 - با استفاده از مک فیلتر امکان مشاهده ی اطلاعات تبادل شده توسط دستگاه های ثالث از بین می رود.
3- به بالا بردن امنیت شبکه ی بی سیم کمک می کند.
سوال سوم : کدام یک از این پسوردها برای یک شبکه ی بی سیم مناسب تر است؟
1- WEP: sRfd8lk.43?vsd9FE+FWef
2- WPA: kRt43sg;ksjdksdf
3- WPA2: ds;lfklkl;sE3etr4
سوالات تشریحی :
سوال چهارم : اولین دیوار دفاعی که باید در مقابل بیگانگان در بحث امنیت شبکه های بیسیم ایجاد کرد چیست ؟
* اولین دیوار دفاعی که باید در برابر بیگانگان ایجاد کنید، تغییر نام کاربری و رمز عبور صفحه ورود به تنظیمات مودم است، زیرا در صورتی که فردی بتواند وارد این قسمت شود، به تمام تنظیمات امنیتی شبکه تان دسترسی خواهد داشت
سوال پنجم : یکی از قابلیت های مودم ها و روتر های بیسیم رمز گذاری اطلاعات رد و بدل شده است ، این کار به چه روش هایی انجام می شود ؟ نا امن ترین این روش ها چیست ؟
یکی دیگر از قابلیت های مودم ها و روترهای بی سیم امکان رمز گذاری اطلاعات رد و بدل شده در شبکه است. بسته به نوع ابزار مورد استفاده، می توانید از سه روش رمز گذاری استفاده کنید که به ترتیب امنیت عبارت اند از:
الف- WPA2: اختصار کلمات Wi-Fi Protect Access 2 است و در حال حاضر امن ترین شیوه ی رمز گذاری اطلاعات در شبکه های بی سیم است که امروزه معمولا در بیشتر مودم های بی سیم و روترها یافت می شود. در صورتی که مودم یا روتر شما هم این گزینه را دارد، حتما حتما حتما از آن استفاده کنید.
ب- WPA: اختصار کلمات Wi-Fi Protected Access است و اگر سیستم رمز گذاری بالا را در مودم تان نیافتید، می توانید از این گزینه هم استفاده کنید که امنیت کمتر، اما قابل قبولی دارد.
ج- WEP: اختصار کلمات Wired Equivalent Privacy است و یکی از ناامن ترین سیستم های رمزنگاری است که باید مودم یا روترتان بسیار قدیمی باشد تا مجبور به استفاده از این گزینه باشید