0

آیه نورانی شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان

saeedakh
saeedakh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 2084

پاسخ به:آیه نورانی شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان
جمعه 11 مرداد 1392  6:12 PM

در روایات داریم عده ای از یک مسیر دوری خدمت امام رضا (ع) رسیدند برای دیدار با ایشان. خادم امام رضا (ع) دم در آمد و گفت: بفرمایید؟ گفتند ما عده ای از شیعیان امام هستیم و از راه خیلی دوری آمده ایم برای دیدار ایشان. خادم خدمت امام رسید و گفت. امام فرمودند: به ایشان بگویید بروند من الان فرصت نمی کنم. فردا دوباره آمدند و عرض کردند برای دیدار اماممان آمدیم، امام رضا (ع) باز هم به حضور نپذیرفتند. در روایات هست تا ۲ ماه امام راهشان نداد. بعد از ۲ ماه خادم دم در رفت دید دوباره اینها هستند. گفتند: به آقا بفرمایید مگر ما چه جفایی کردیم که آقا ما را دشمن شاد کرده و راه نمی دهد؟ به ما می خندند، چرا با ما اینکار را می کنند؟ خادم به امام گفت و امام فرمودند: به ایشان بکویید بیایند داخل. اینها وقتی وارد شدند امام به ایشان فرمود: شما واجبات خدا را درست انجام نمی دهید، حرامهای خدا را هم بعضا مرتکب می شوید، حقوق هم را رعایت نمی کنید، آنوقت آمدید اینجا و می گویید ما از شیعیان علی (ع) هستیم؟ شیعه علی بودن بار دارد. او کسی است که از همه اهل عمل تر بود. کسانی که اهل محبت و ولایت علی هستند به تعبیر امام رضا(ع)  باید امام علی (ع) در زندگیشان وارد شده باشد. خود امام علی (ع) فرمودند: شما نمی توانید مثل من باشید ولی زحمتتان را بکشید. آنوقت هرجا کم آوردید ما دستتان را می گیریم. شفاعت برای کسی است که در کلاس اهل بیت نشسته است، آنوققت کم که آورد اهل بیت دستش را می گیرند. نه برای کسی که اصلا در این مسیر نیست

تشکرات از این پست
nazaninfatemeh
دسترسی سریع به انجمن ها