پاسخ به:آیه نورانی شب نوزدهم ماه مبارک رمضان
دوشنبه 7 مرداد 1392 4:45 PM
سفارشهای علامه طباطبایی:
آیت الله حاج سید محمد حسن مرتضوی لنگرودی نقل کرده اند: علامه طبا طبائی اهل مراقبه بود یک وقت خدمت آن بزرگوار رسیدیم که دستور العملی به ما بدهد فرمود: مراقبه و محاسبه ،این دو حالت را شخص سالک باید از ابتدای سیرو سلوک تا انتها ملتزم باشد، فرمود: آخر شب قبل از خواب اعمالی را که در روز انجام داده اید بررسی کنید هر یک از اعمالتان که خوب بود خدا را برای آن حمد و سپاس گوئید و توفیق انجام بهتر آن را در در روز بعد از خداوند مسألت کنید .اگر خدای ناکرده تقصیر و یا خطایی مرتکب شده بودید ، فوراً توبه کنید و تصمیم بگیرید که دیگر آن را انجام ندهید اگر دیدید خلاف های شما متعدد است تصمیم بگیرید ، فردا آن را کم کنید ،خلاصه فرمود: مراقبه و محاسبه باید همیشه باشد.
حتی در اواخر عمر که نمی توانست درست حرف بزند یکی از رفقا از ایشان خواسته بود توصیه ای بفرمائید باز فرموده بود: مراقبه ،محاسبه!
در لحظات آخر عمر شریف علامه طباطبایى (قدس سره ) یکى از شاگردان خصوصى علامه مى گوید از ایشان پرسیدم چه کنم در نماز به یاد خدا باشم و حضور قلب داشته باشم ؟
براى شنیدن بیانات استاد، گوشم را نزدیک دهانش بردم ، چند بار فرمود: توجه ، مراقبه ، توجه ، مراقبه به یاد خدا باش و خدا را فراموش نکن
از همه دل بریده ام،دلم اسیر یک نگاست،تمام آرزوی من زیارت امام رضـــــــــاست