0

09303495228 روی صندلی داغ!!!

ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

پاسخ به:09303495228 روی صندلی داغ!!!
چهارشنبه 9 مرداد 1392  11:05 AM

سلام حسین آقای عزیز . عزادار هات قبول باشه دادش . اگر اینجوری سوال میکنم فقط برای ارزیابی و طرز فکر دیگران است چون من این مدل سوال رو تا به حال از 3 نفر کردم و جواب های مشابه گرفتم . پس همین جا از تو معذرت خواهی میکنم اگر جسارت و پرو ی کردم حسین جان .

1-      کدام یک از جمله های زیر ناراحتت میکنه . جلوی اون جمله عدد 8 بزار  و عکس العملت رو کوتاه بنویس

گفتی دوست داری همسر آینده ات چادری باشه فرض بعد از ازدواج فهمیدی که چادری نیست وقبول نمی کنه که چادر بپوشه =

از بعضی جواب دادن به سولات انگار که وقتی عصبانی میشی نمی تونی جلو خودت رو بگیری و خون جلو چشمات رو میگیره . فرض فهمیدی اون ....   یک دوست به غیر تو داره اون وقت =

فرض فهمیدی  اون ......  چند تا وب لاگ در بلوگ فا داشته بدون اینکه روحت خبر داشته باشه =

فرض  فهمیدی اون ..... تو فیس بوک عضو بوده و عکس خودش رو اونجا گذاشته و با .... ارتباط نتی داره =

با توجه به سوال های بالا با یک چنینی فردی تصمیم به ازدواج میگیری ؟

2-      فرض 25 سال داری ( آخه گفتی 25 سالگی به بعد ) آیا حاضری با یکی از کاربران محترمه راسخون ازدواج کنی ؟

3-      آیا به نظرت فرقی بین دوست داشتن و غیرت هست ؟ کمی توضیح بده

4-      رو صندلی نشستی و همه کاربرا از تو کلی سوال کردن و تو کلی جواب دادی . آیا تو زندگی شخصی تو کسی وجود داره که تو نمی خوای صندلی داغ تو رو بخونه ؟  

اون ............=  gf

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

تشکرات از این پست
mina_k_h 09303495228 onehamed AliFanoodi fatemeh_fnp_1997
دسترسی سریع به انجمن ها