پاسخ به:09303495228 روی صندلی داغ!!!
چهارشنبه 9 مرداد 1392 1:58 AM
با سلام داداش حسين
ژن چيست؟حالت جاش اومد
ژن همان چیزی است که باعث می شود تو یک سری از خصوصیات ظاهریت را از مادرت و یک سری دیگر را از پدرت به ارث ببری. بله! ژن عامل وراثت است و همچنین تعیین کننده خصوصیات ظاهری آدم ها می باشد.
چند بار در راسخون برنده شدي؟
2 بار
اگر يه نفر بهت يه هديه بده و بازش كني ببيني ازش متنفري ولي روت نباشه و مجبور بشي استفاده اش كني و هر روز ب اون فرد در ارتباط باشي چيكار ميكني؟
تا اونجایی که من میدونم همچین چیزی که من ازش متنفر باشم وجود نداره...اگه هم باشه یادم نیست پس جوابی ندارم
از چه غذايي متنفري ؟آخه گفتم يه زنگي به آجي مهسات بزنم بگم براي لفطار اونو درست كنه بزاره جلوت حالت جاش بياد؟
مایعات...من از اول ماه رمضون 2 بار افطاری خونه بودم بقیه اشپز خونه بودم بیشتر سحر خونه بودم
تا حالا از كسي دلگير شدي كه باعث بشه پشت سرش براش پاپوش درست كني و يا از بديش بگي ؟برعكسش چي برا خودت پيش اومده؟
اره....اره
تا حالا شده اتوكشيده و مرتب بري بيرون يه جايي قرار باشه بري بعد يه دفعه يه ماشين سريع از كنارت رد بشه گلي يا خيست كنه يا مثلا باعث بشه براي اينكه نخوري بهش خودت رو پرت كني كنار و خاكي بشي؟واقعا اون موقع ديدني ميشي هان؟راستش رو بگو اگر برات اتفاق نيوفتاده اگر در آينده اينجوري بشه چيكار ميكني؟
نه اتفاق نیفتاده ..من خیلی مواظبم...اگر بشه دیگه هیچی کسیرو که اینکارو کرده وای به حالش