نگاه نزدیک به اپتیموس جی پرو (Optimus G Pro) ال جی
چهارشنبه 2 مرداد 1392 8:46 AM
ال جی قصد دارد فبلت Optimus G Pro را که چندماه پیش رسما به بازار جهانی معرفی شد، پس از ماه مبارک رمضان رسما وارد بازار کشور کند. اپتیموس جی پرو یکی از فبلتهای مطرح بازار است و ال جی نیز تلاش نموده تا سخت افزار بروز و قدرتمندی را در دل آن جای دهد. ما امروز شانس کار کردن با این فبلت ال جی را داشتیم و نگاه نزدیک آن را برایتان آماده کردهایم.
طراحی و سخت افزار
فبلت Optimus G Pro برخلاف Optimus G دارای بدنه یکپارچه نیست و پوشش پشت آن قابل جدا شدن است به این ترتیب باتری 3140 میلی آمپر ساعتی آن به راحتی و توسط خود کاربر قابل تعویض خواهد بود. علاوه بر این درگاه مربوط به microSD برای اتصال کارت حافظه خارجی و افزایش حافظه ذخیره سازی نیز وجود دارد. اما این موضوع باعث شده تا ال جی به جای استفاده از پوشش شیشهای که در تلفن اپتیموس جی شاهد آن بودیم، پوشش پشت دستگاه را از جنس پلاستیک نرم بسازد. این پوشش دارای طراحی خاص و نسبتا جالبی است که طراحی کلی تلفن را جذابتر کرده است.
مشخصات سخت افزاری Optimus G Pro ال جی
اپتیموس جی پرو مجهز به صفحه نمایش 5.5 اینچی است و از نظر ابعاد شبیه به گلکسی نوت 2 به نظر میرسد، این تلفن 76.1 میلی متر عرض دارد و نسبت به عرض 78 میلیمتری نوت 2 کمی جمع و جور تر است. اما ضخامت 9.4 میلیمتری این تلفن نزدیک به 0.5 میلی متر ضخیمتر از گلکسی نوت 2 است.
از آنجایی که بدنه پشتی دستگاه از جنس پلاستیک است، اثر انگشت برروی آن باقی میماند و آن حس دوست داشتنی که با در دست گرفتن اپتیموس جی به انسان دست میدهد را القاء نمیکند. اما خوشبختانه صفحه نمایش بزرگ، درخشان و باکیفیت تلفن آنقدر جذاب است که نظر هر بینندهای را به خود جلب میکند.
در لبه بالای دستگاه درگاه مربوط به جک 3.5 میلیمتری خروجی صدا، در کنار فرستنده اینفرارد قرار دارد. G Pro برخلاف G دارای فرستنده IR برای کنترل لوازم صوتی و تصویری مانند تلویزیون، گیرنده دیجیتال، سینمای خانگی و غیره است. ال جی یک نرم افزار اختصاصی را نیز برای آن در نظر گرفته که از طریق آن امکان تبدیل تلفن به یک کنترل از راه دور همه کاره میسر میشود.
در لبه پایین G Pro یک درگاه میکرو USB جای داده شده که نقش MHL را نیز ایفا میکند و برای انتقال اطلاعات و شارژ دستگاه مورد استفاده قرار میگیرد.
اپتیموس جی پرو مجهز به پردازنده 4 هستهای 1.7 گیگاهرتز از نوع Snapdragon 600 کوالکام است، همان پردازندهای که در گلکسی اس 4 و وان اچتیسی نیز بکار گرفته شده بود. از دیگر مشخصات سخت افزاری G Pro میتوان به 2 گیگابایت حافظه رم، دوربین 2.1 مگاپیکسل در جلو، دوربین 13 مگاپیکسل در پشت و حافظه ذخیره سازی 32 گیگابایت اشاره کرد که از طریق درگاه میکر SD تا 64 گیگابایت قابل افزایش است.
این تلفن برخلاف گلکسی نوت فاقد قلم دیجیتال برای یادداشت برداری است.
صفحه نمایش
اپتیموس G Pro ال جی مجهز به صفحه نمایش 5.5 اینچ با رزولوشن 1080 در 1920 و تراکم 401 پیکسل در اینچ است. از آنجایی که صفحه نمایش این تلفن از نوع IPS LCD است، تصاویر را به همان خوبی Optimus G و رنگها را کاملا طبیعی نمایش میدهد. ما امکان کار کردن با گوشی در فضای خارجی را نداشتیم، اما شدت روشنایی بالای آن، نوید تصاویر واضح در محیطهای پور نور را میدهد. با نگاه سطحی به نظر میرسد دو صفحه نمایش G و G Pro از یک جنس هستند و همانطور که در بررسی تخصصی Optimus G اشاره کردیم، این صفحه نمایش دارای کیفیت مطلوبی بوده و به لطف نمایش عمیق رنگ مشکی دارای کنتراست نسبتا بالایی است. صفحه نمایش G Pro نسبت به G نزدیک به 0.8 اینچ بزرگتر است و همین عامل باعث میشود تا وبگردی، تماشای ویدیو، اجرای بازیها و انجام امور چند رسانهای دیگر در آن جذابتر به نظر برسد.
نرم افزار و عملکرد
اپتیموس G Pro تقریبا از تمام امکانات نرم افزاری Optimus G پشتیبانی میکنند و کاربر به امکاناتی همچون Q Slide، Quick Memo و غیره دسترسی خواهد داشت. این تلفن نیز مجهز به اندروید 4.1.2 است که رابط کاربری Optimus UI نیز برروی آن نصب شده است. اما ال جی تغییراتی را نیز در نرم افزارهای این تلفن نسبت به Optimus G اعمال نموده مثلا نرم افزار دوربین به خوبی ارتقاء یافته و رابط کاربری آن به مراتب بهتر از همتای خود در Optimus G شده است. یکی از امکاناتی که در دوربین این تلفن نظر ما را به خود جلب کرد قابلیت تصویر برداری همزمان با هر دو دوربین است، قابلیتی که کمی بعد سامسونگ نیز در تلفن گلکسی اس 4 از آن استفاده نمود. به نظر میرسد دو کمپانی کرهای ال جی و سامسونگ مشکلی با استفاده از فناوریهای یکدیگر در محصولات خود ندارند.
ال جی در صفحه کلید لمسی این تلفن یک ردیف برای کلیدهای اعداد اضافه نموده تا به راحتی و بدون نیاز به مراجعه به صفحه بعدی کلیدها، بتوانید اعداد مورد نظر خود را وارد کنید.
از دیگر امکانات نرم افزاری که پیش تر در اپتیموس جی نیز شاهد آن بودیم اما در G Pro نیاز به آن بیشتر احساس میشود، قابلیت One Hand Keyboard است که با فعال کردن آن، چیدمان برخی از بخشهای تلفن از جمله شماره گیری یا صفحه کلید به شکلی تغییر می کند که براحتی بتوان با استفاده از یک دست از دستگاه استفاده نمود.
از نظر کلی رابط کاربری دو تلفن اپتیموس جی و اپتیموس جی پرو تقریبا تفاوتی با یکدیگر نمیکنند
از آنجایی که تلفن مجهز به پردازنده قدرتمند 4 هستهای Snapdragon 600 و 2 گیگابایت حافظه رم است، هرگز متوجه کندی یا تاخیر در اجرای برنامه ها یا کندی در حرکت بین بخشهای مختلف سیستم عامل نشدیم و همه چیز به شکل کاملا نرم و روان اجرا میشد. حتی زمانی که از اپلیکیشنهای کوچک روی صفحه و قابلیت چند وظیفگی Q Slide استفاده میکنید، برنامهها در کنار هم به سرعت و به شکل کاملا نرم اجرا میشوند.
نکته عجیب در نرم افزار Optimus G Pro عدم بروز رسانی به نسخه 4.1.2 است. بدون شک ال جی در تلاش است تا هر چه سریعتر بسته بروز رسانی را برای G و G Pro ارائه کند اما چندماهی از انتشار رسمی این نسخه از اندروید میگذرد و کرهایها هنوز بروز رسانی مربوطه را ارائه نکردهاند
دوربین
همانطور که در بخش نرم افزار اشاره کردیم، ال جی رابط کاربری نرم افزار دوربین اپتیموس جی پرو را تغییر داده و دسترسی به بعضی از بخشها را سادهتر نموده، همچنین حالتهای مثل یافتن بهترین عکس از بین چند عکس گرفته شده را اضافه نموده است.
از آنجایی که ما در دفتر ال جی شانس کار کردن با این دوربین را یافتیم تنها قادر به عکس برداری از محیطهای داخلی بودیم که نمونه عکسهای گرفته شده با آن را در ادامه مشاهده میکنید:
برای بررسی دقیق دوربین دستگاه باید تا بررسی تخصصی زومیت از Optimus G Pro صبر کنیم.
جمع بندی
اپتیموس جی پرو مجهز به صفحه نمایش 5.5 اینچ با کیفیت است که تصاویر را به شکل زنده، درخشان و جذاب نمایش میدهد و همچنین ال جی از یک باتری بزرگ و پرظرفیت 3140 میلی آمپر ساعتی در آن استفاده نموده، تا بخوبی قادر به پشتیبانی از صفحه نمایش بزرگ دستگاه و پردازنده 4 هستهای قدرتمند 1.7 گیگاهرتزی آن باشد. به لطف استفاده از پردازنده قوی اجرای کلیه اپلیکیشنهای مختلف اندرویدی نیز در این تلفن میسر شده است. G Pro برای افرادی که قصد لذت بردن از بازیهای موبایل، وب گردی، چک کردن ایمیل، تماشای ویدیو و موارد دیگر مرتبط با محتوا را دارند گزینه مناسبی به حساب میآید، اما عدم پشتیبانی از قلم دیجیتال ممکن است برای برخی از کاربران حائز اهمیت باشد.
.
گفتم که خدا مرا مرادی بفرست ، طوفان زده ام راه نجاتی بفرست ، فرمود که با زمزمه ی یا مهدی ، نذر گل نرگس صلواتی بفرست