پاسخ به:نظر دهید:لیست "برترین ها" و لیست جایگزین
یک شنبه 23 تیر 1392 12:23 PM
با سلام و تشکر
به نظر من هم تغییر در این قسمت مهم به نظر میرسه .
با قسمت اول و دوم طرحی که دادین موافقم ولی دو قسمت بعد زیاد به نظر جالب نمیرسه بیشتر باعث شلوغ شدن این قسمت میشه . ضمن اینکه حتما نیازی نیست کسی که این تخصص رو داره جواب بده ، چه بسا کسایی که تخصص اون موضوع رو ندارن و بتونن به سادگی جواب سوال رو بدن .
با تشکر
با سلام
من تشکر می کنم از شما بابت اظهار نظر در این مورد
اما در مورد قسمت سوم و چهارم روش جایگزین.
قسمت سوم روش جایگزین بیشتر برای پرسش پیرامون سوالات تخصصی طراحی شده.به عنوان مثال فردی دانشجوی کارشناسی نرم افزار هست سوال پیرامون یکی از موارد مطرح شده در ترم مثلا 7 ،موضوع فلان داره.خوب این مورد رو احتمال بیشتر داره که فرد کارشناس بهش پاسخ بده تا یک فردی که تحصیلات این دوره رو نگذرونده و یا تجربه نداشته.
ضمن اینکه ما از این لیست به نوعی اطلاع رسانی می کنیم که چه تخصصی در انجمن داریم و فرد به محض اینکه وارد انجمن میشه. و سوالی داره و اتفاقا سوال اون در حوزه یکی از کارشناسان است . این قوت قلب و امید در اون بیشتر می شه که در اینجا(انجمن راسخون) می تونه پاسخ یا پاسخ های متعددی به سوالی که داره بگیره.
البته من قبول دارم و می پذیرم قسمت سوم لیست، پایینترین اولویت رو داره و ما می تونیم اون رو حذف کنیم.(االبته اگر قسمت سوم رو ما در لیست جایگزین داشته باشیم به این شکل نخواهد بود که فقط نامی از افراد در این لیست ها باشه و کاری صورت ندهند که اگر فردی این کار رو انجام داد از لیست حذف میشه)
اما قسمت سوم که به نظر من یکی از مهعمترین قسمت های لیست جایگزین هست. این مزیت رو داره که اگر فردی با هر سطح کاربری وارد انجمن شد و یکی از تخصص های مورد نیاز مارو داشت و می تونست به پاسخ گویی و حل مشکل کاربران دیگه کمک کنه و ما می تونیم امید داشته باشیم که کاربری که کار بلده نره جاهای دیگه و بتونیم از تواناییش استفاده کنیم.
البته قسمت چهارم لیست این ایرااد رو هم داره که اگر فردی تخصصی غیر از موارد مطرح شده در لیست داشته باشه و ما براش برنامه نداشته باشیم.به قولی می پره. که باید برای این مورد هم فکری کرد.
با احترام