چگونه چند رایانه را بدون هاست ابری سینک کنیم؟
دوشنبه 17 تیر 1392 6:18 PM
در دنیای پیشرفته امروز با این همه تکنولوژی داشتن چند رایانه یا لپ تاپ چیز بعید و شگفت آوری نیست. مطمئنا شما هم مانند من برای تان زیاد پیش می آید که می خواهید دو رایانه را با هم همگام سازی (Sync) کنید و اطلاعات را بین شان به اشتراک بگذارید و از طرفی هم نمی خواهید این اطلاعات روی سرور شخص دیگری قرار داده شوند.
با این سرویس هر مقدار اطلاعات با هر حجمی که داشته باشید را می توانید بدون دسترسی افراد دیگر به آن جا به جا کنید؛ چرا که تنها با داشتن اطلاعات کاربری دسترسی به آن ها امکان پذیر می شود.
تمرکز ما اکنون برای جا به جایی فایل ها از طریق بستر اینترنت است و ممکن است راه های دیگری نظیر شبکه های لوکال و … نیز در هنگامی نزدیکی رایانه ها بیشتر مثمر به ثمر باشد؛ در واقع ما در این جا به دنبال سرویسی با استایل دراپ باکس و … می گردیم که در عین ذخیره سازی اطلاعات در سرور، آن ها را در سرور مرکزی اش استور نکند.

همگام ساز BitTorrent
بیت تورنت در اینجا از سرویس خود تورنت به صورت کد گزاری شده و خصوصی برای جا به جایی فایل ها استفاده می کند که این باعث امنیت فایل ها می شود. نصبش کنید، پوشه ای انتخاب کرده و یک گذر واژه برگزینید. هیچگاه پسورد را برای کسی بازگو نکنید چرا که پس از همگام سازی با تنظیمات رایانه یکسان شده و در پوشه اشتراک گزاری ها قرار می گیرد.
این سیستم همگام سازی بیت تورنت برای کلاینت های ویندوز، مک و لینوکس وجود دارد، پس شما می توانید فایل هایتان را روی هر رایانه با این سیستم عامل های محبوب به صورت اختصاصی به اشتراک بگذارید و از نکات قابل توجهی که این سیستم ارائه می کند و با سرویس های دیگر تفاوت دارد رایگان بودن تمامی امکاناتش هست که شما را از تهیه یک سرور جداگانه نیز مبرا می کند.

AeroFS
آرو اف اس محصولی رایگان بوده و طوری خدمات ارائه می کند که شما به قابلیت های بیشتر احتیاجی نخواهید داشت. این برنامه یک پوشه مثل دراپ باکس درون رایانه تان ایجاد می کند و به صورت خودکار فایل هایتان را بین رایانه هایی که برایش تعریف کرده اید همگام سازی می کند. یکی از نکات مثبت آن امکان همگام سازی هر پوشه تنها با یک نفر است که دیگری توانایی دسترسی به آن را ندارد اما اگر بخواهید تعداد نفرات را بیشتر کنید این قابلیت کمی هزینه بر است! این برنامه از سیستم حساب کاربری (User Account System) – یک سرور مرکزی که اکانت های کاربری و اشتراک گزاری ها را کنترل می کند – به جای بیت تورنت استفاده می کند، اما فایل ها روی سرور های آرو اف اس میزبانی نمی شوند؛ آن ها تنها بر روی رایانه شما قرار دارند به طوری که آرو قول داده که حتی نام فایل ها را هم نمی توان دید!
طرح رابط کاربری به دراپ باکس خیلی شبیه بوده و جایگزینی مناسب به حساب می آید اما چون سیستم ابری را رد می کند و اجازه می دهد حجم نامحدودی از اطلاعات را همگام سازی کنید؛ همچنین همانند دراپ باکس نیز از ویندوز، مک و لینوکس پشتیبانی می کند.

Cubby
کابی محصولی از شرکت لاگمِین یکی از سرویس های ابری است اما مزیتش اینست که خدمات سینک مستقیم آن هم پولی اش را ارائه می کند! سینک مستقیم نیز همانطور که در بالا اشاره کردیم سرویس سینکینگ و همگام سازی است که بدون استفاده از سرویس های ابری انجام می پذیرد. این سرویس کارایی مانند Windows Live Mesh مایکروسافت است که البته اکنون دیگر ادامه داده نمی شود.
آیا شما راه حل دیگری می شناسید؟ خوب بفرمائید در جمع ما شرکت کنید!
مانا باشید
منبع : HowToGeek