0

طب سنتي

 
ebrahimibasabi
ebrahimibasabi
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : خرداد 1392 
تعداد پست ها : 52
محل سکونت : تهران

پاسخ به:طب سنتي نکاتی مهم در مورد جدولهای ارایه شده در پست قبلی
یک شنبه 24 شهریور 1392  8:41 PM

توضیحات جدول گروههای هجده گانه غذایی

*زرده تخم مرغ نیم برشت (اب پز عسلی) به عنوان غذای کمکی ومکمل برای بچه ها مناسب است

*کسی که فعالیت جسمی زیادی ندارد وبه اصطلاح پشت میز نشین است نباید مواد کثیرالغذا را به مقدار زیاد مصرف کند.

* نان گندم جید یعنی نانی که از گندم خوب وصالح وپرورده تهیه شده است برای پخت باید به خمیر فرصت داد که با مخمرهای طبیعی تخمیر وحجم ان اضافه شود وکمی مزه شیرینی پیدا کند. در نان باتخمیر طبیعی ذرات بزرگ نشاسته شکسته شده نضج وهضم اولیه پیدا کرده ولطیف تر میشوند.

*پنیر هرچه کهنه تر شود فاسد الکیموس تر می شود

* بهترین گوشت برای انسان گوشت بره وبزغاله یکساله است وگوشت سردست وگردن بهتر از گوشت ران است گوشت شتر حرارت دارد وافرادی که مزاج گرم دارندبهتر است کمتر از این گوشت استفاده کنند.

*شلغمبرای کاهش وزن مناسب است زیرا شکم را پر میکند واختلال اخلاط ایجاد نمی کند

*پیاز غذای خوبی است ولی خاصیت دارویی ان غلبه دارد ونباید در مصرف ان مداومت یا زیاده روی کرد همچنین رقیق کننده خون وضد باکتری است ولی مصرف زیاد ان باعث اختلال حافظه میشود.

*گوشت گاو و فراورده های ان مانند سوسیس وکالباس باعث اختلالات خواب ضایعات پوستی وعدم تمرکز میشود

*گوشت قدید به گوشت کهنه فریز شده وکنسرو شده گفته می شود

*مصرف مداوم بادنجان با عث تولید سودا وگرفتگی مجاری میشود

*کلم داروی خوبی برای بعضی دردهای مفصلی است کلم رومی از کلم معمولی بهتر است زیرا معتدل وکثیرالغذاست  در حالیکه کلم معمولی کثیف ومتوسط الغذاست

*زردک (جزر) همان هویج ایرانی با رنگ زرد متمایل به نارنجی وداروی خوبی است (غذا نیست) بخصوص تخم ان در بعضی بیماریهای زنان مثل خونریزیهای غیر طبیعی رحم مورد استفاده قرار میگیرد.

علاقه مندان گرامی برای اطلاعات بیشتر به وبلاگ http://tebsonati.rasekhoonblog.com/ مراجعه فرمایید

تشکرات از این پست
mehrad90
دسترسی سریع به انجمن ها