0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!
شنبه 22 تیر 1392  8:43 AM

نقل قول AliFanoodi

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمامی همراهان راسخونی و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات شما در این ماه عزیز

سلام و عرض ادب و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

با توجه به این که به پایان برنامه نزدیک می شویم از مدیر ارشد انجمن ها خواستارم به سؤالات زیر پاسخ دهند : 

1.داغ ترین سؤالات را چه کاربر یا کاربرانی پرسیدند؟ تا اونجایی که یادم مونده، mina_k_h و salma57 و ali_Kamali .

2.پیشنهادات شما برای ادامه ی برنامه و هم چنین انتقاداتتان از برنامه؟ از آنجا که طراح، اجرا کننده و ویرایش کننده اولیه برنامه اینجانب هستم فکر می کنم هر چی می دونستم در اون اجراکردم، بقیه باید انتقاد و پیشنهاد بدهند.

3.میهمان بعدی برنامه را معرفی نمایید؟

از بین داغ پرسان بالاsmiley یکی را انتخاب فرمایید، البته قبلا باهاشون هماهنگ کنید در صورت تمایل، تاپیک مربوط به این عزیزان را آماده نمائید.

در پایان نیز از تمامی کاربران عزیزی که وقت صرف کردند و در این برنامه شرکت داشتند صمیمانه سپاس گزاری می کنم.هم چنین تشکّری ویژه از مدیر ارشد انجمن ها ، آقای نجّاران ، که وقت گران بهای خود را برای شرکت در این برنامه گذاشتند.

خواهش می کنم، بنده انجام وظیفه نموده ام و در همین پست از کلیه دوستان و همراهان بنده در برنامه صندلی داغ سپاسگزاری و تشکر می نمایم. در یک کلام، سپاسگزارم.

موفّق و سربلند باشید.

تشکرات از این پست
ali_kamali mina_k_h yasbagheri salma57 onehamed AliFanoodi parseman_110 shirani98
دسترسی سریع به انجمن ها