0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!
یک شنبه 16 تیر 1392  8:44 AM

نقل قول mahdi522 
سلام مهندس نجاران
سلام از بنده هست، خسته نباشید

مهندس کنکوری ها اومدند با سولات کنکوری

1- مدرک دانشگاهی شما چیست؟ با عرض پوزش که تکراری هست
کارشناسی نرم افزار

2- شما در چه سالی کنکور دادین و  رتبه شما در کنکور سراسری در مقطع کارشناسی چند شد؟ و در کدام دانشگاه درس خواندید؟
سال 81- حدود 8000-آزاد اسلامی

3- آیا شما زمان کنکور استرس داشتین؟
بله قطعا.

4- فکر کنید چند سال به عقب برگشتید و پشت کنکوری هستین آیا چیزی هست که از دست داده باشید و بخواهید تلاش کنید تا دوباره به دست بیاورید؟
بله، هر چند از دانشگاه آزاد اسلامی بسیار راضی هستم اما بیشتر مطالعه می کردم تا از نظر مالی در مضیغه نباشم.

5-  هر توصیه و نصیحتی  به این پشت کنکوری هایی رنج کشی دارید اعلام بفرمائید؟
مطالعه و تلاش خود را انجام دهید و با آرامش در جلسه حضور بهم رسانید و با توکل بر خدا به سئوالات پاسخ دهید. کنکور و بویژه در شرایط امروزی ابهت و شکست ناپذیری خود را از دست داده است، با تلاش و آرامش، بهترین صندلی ها قابل دسترسی است.

6- نظر کلی شما در مورد انجمن کنکور و کنکوری ها و همچنین تخصصی کنکور سایت راسخون چیست؟ آیا توانسته رضایت شما را جلب نماید؟
با زحمات صادقانه و ارزنده جنابعالی توانستیم از 0 به 50 یا 60 برسیم، مسلما کاستی هایی وجود داشت که بیشتر به عدم حضور اساتیدی که با آنها مکاتبه شده بود بر می گردد، شاید هم پیگیری ما کم بود اما در مجموع از حضور شما در انجمن و زحمات ارزشمندتان سپاسگزار و راضی هستیم، کارهای بسیار مفیدی انجام شد، جلسات مشاوره آنلاین، مباحث مشارکتی، احیاء و دسته بندی دقیق نمونه سئوالات کنکور و ... که همگی جای تقدیر دارد. پیگیری های مجدانه شما در ارتباط با اساتید و مشاورین محترم و همه و همه فراموش نشده است. در اینجا از حضور ارزشمند جناب آقای مهندس راحتی مشاور محترم تالار کنکور نیز سپاسگزاری می نمایم.

7- نظر شما در مورد mahdi522 و دوستان خمینی حاضر در سایت چیه؟javad696 - mahdi696 - mohsenaa1138 و...

متواضعانه حضور یکایک این عزیزان و جنابعالی که گل سرسبد آنها هستید عرض ادب و احترام و خسته نباشید دارم و از آشنایی با عزیزانی مودب، مذهبی، اهل کتاب و درس و علم، تلاشگر و با هدف خرسندم. 

8- برنامه های امسال انجمن کنکور را چطور ارزیابی می نمایید؟
فکر می کنم در سئوال 6 تا حدودی پاسخ داده ام. اما ان شاء ا... با برنامه ریزی جامع و دقیق در سال جاری بتوانیم به نحو احسن و شایسته تری امور را مدیریت و ادامه دهیم.

9- آیا از حضور کم کاربر mahdi522 کلافه نشده اید و قصد ندارید که استعفای این کاربر را قبول کنید ؟

خیر اصلا. از استعفا خبری نیست.

در ضمن صداتون اصلا به چهرتون نمیخوره 

از چه لحاظ...

در پناه ایزد منان پیروز و سربلند باشید

تشکرات از این پست
mohammad98 salma57 ali_kamali nazaninfatemeh AliFanoodi zaahra voiceofrain mahdi522
دسترسی سریع به انجمن ها