0

مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

پاسخ به:مدیر ارشد انجمن ها روی صندلی داغ!!!
شنبه 15 تیر 1392  2:48 PM

نقل قول salma57

سلام خدمت آقاي نجاران

مي بينم كه سوخت هسته اي براي صندلي داغتون استفاده كردند.

منو بگو كه هيزمهاي كنار حياط رو كه از صندلي داغ جناب كياني اضافه اومده بود مي خواستم بريزم تا صندلي داغتون رو گرم كنم. ولي بي فايدست ديگه. تكنولوژي استفاده از سوخت هسته اي رو هم بلد نيستم براي همين نمي تونم خيلي زياد مزاحمتون باشم. مگه اينكه تو اين يه هفته دوستان به من تكنولوژي استفاده از سوخت هسته اي رو ياد بدن. ببخشيد من سوالام بيشتر خانوادگيه. :)

سلام، ممنون از حضور شما در این برنامه و به امید حضور بیشتر

1- شما تو خونه چقدر به همسرتون كمك مي كنيد؟ قبلا چقدر به مامانتون كمك مي كردين؟ (آشپزي و ظرف شستن و ...البته در صورتي كه وقت داشته باشيد. يعني از ساعت 3 بعد از ظهر به بعد)

تقسیم کار مشخصی نداریم اما هر کاری از دستم بربیاد متناسب با وضعیت جسمانی(خستگی) و روحی خودم دریغ نمی کنم از شستن ظرف و فرش و ... گرفته تا آشپزی و ... . قبلا در خونه هم همینطور بودم.

2- چقدر با كار خانمها در محيط بيرون از خانه موافقيد؟

زیاد موافق نیستم، فکر می کنم حفظ گرمی و عطوفت محیط خانواده بسیار مهمتر از شاغل بودن زن در خارج از منزل است. بنظر بنده قطعا عدم حضور زن در خانه بر روابط زناشویی، تربیت فرزندان و صیانت از حریم خانواده اثر منفی خواهد گذاشت.

3-  همسر شما در سايت فعاليت دارن؟ اگه هستن نام كاربريشون چيه؟ اگه نيستند چرا؟خیر، ایشان گهگاهی از مقالات و سایر بخش های سایت استفاده می کنن که البته به نام کاربری نیاز ندارد، مواقعی هم که نیاز باشد از نام کاربری شخصی اینجانب استفاده می کنند. اصولا زیاد اهل وب و کامپیوتر نیستن.

4-  همسر شما از اينكه مدام پشت كامپيوتر هستيد شكايتي ندارن؟ بالاخره اون زمانی که بله را گفتن با شغل و شرایط کاری بنده آشنا بودن. اگر زندگی به پول و درآمد نیاز داره باید سختی هاش را هم قبول کرد دیگه، نمیشه که همه چیز را با هم خواست.

5- آخرين مسافرتي كه با خانواده رفتيد كي بود؟ كجا رفتيد؟ تو مسافرت هم به راسخون سر مي زديد؟2 ماه پیش، جزیره زیبای کیش در خلیج همیشه فارس

تشکرات از این پست
mina_k_h yasbagheri nazaninfatemeh salma57 fatemeh313 a_sadri onehamed mohammad98 ali_kamali AliFanoodi zaahra voiceofrain
دسترسی سریع به انجمن ها