برگ بو موثر در جلوگیری از افزایش قند خون
چهارشنبه 3 مهر 1392 2:01 PM
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: نوشیدن دَم کرده برگ بو قبل از هر وعده غذایی از افزایش قند خون جلوگیری میکند. اصغر نقشی افزود: آنزیمهای موجود در آن با شکستن پروتئینها و کمک به هضم غذا، علائم اختلالات گوارشی را کاهش میدهد و ناراحتی معده را درمان میکند.
وی تشریح کرد: برای رفع لکههای غیر طبیعی پوست، باید میوه برگ بو را به صورت پودر درآورده با عسل مخلوط نموده روی لک قرار داد. نقشی با اشارهای به ترکیبات معدنی برگ بو ادامه داد: این ادویه منحصر بفرد حاوی مقادیر قابل توجهی از مواد معدنی نظیر مس، پتاسیم، کلسیم، منگنز، آهن، سلینیوم، روی و منیزیم است که در سلامت فرد نقش حیاتی بر عهده دارند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ویتامین آ موجود در این ادویه به قدرت بینایی فرد کمک میکند. وی به نقش برگ بو در پیشگیری از دیابت اشاره کرد و اظهارداشت: خاصیت آنتی اکسیدان در آن به بدن در تولید انسولین کمک میکند و در نتیجه در بهبود بیماری دیابت موثر است. نقشی تاکید کرد: دَم کرده برگهای این گیاه دارویی را برای برطرف شدن عفونتهای رودهای موثر میدانند.