0

جکی چان: میخوام رابرت دنیروی آسیا باشم

parseman_110
parseman_110
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 10829

جکی چان: میخوام رابرت دنیروی آسیا باشم
سه شنبه 4 تیر 1392  11:45 AM

http://www.naghdefarsi.com/images/stories/rooz/0713/02.04/jackie_chan.jpg
جکی چان سوپراستار هنک کنگی اعتقاد دارد بازیگران فیلم‌های اکشن عمر مفید دارند، اما می‌خواهد مردم در درجه اول او را یک بازیگر خوب بدانند.

بازیگر 59 ساله روز سه‌شنبه به مناسبت آغاز جشنواره شش روزه فیلم‌های چینی در دهلی نو با حضور در یک نشست مطبوعاتی به پرسش‌های خبرنگاران پاسخ داد.

جکی چان در این نشست با اشاره به اینکه حاضر است سرعت خود را تغییر بدهد، گفت: «قبلا از اکشن لذت می‌بردم، اما الان از بازیگری لذت می‌برم.»

جشنواره فیلم‌های چینی که امسال اولین دوره آن است، توسط هیئت مدیره جشنواره‌های فیلم هند راه‌اندازی و با نمایش «زودیاک» تازه‌ترین فیلم چان آغاز شد.

چان گفت: «بازیگران فیلم‌های اکشن عمر مفید دارند. بازیگران عموما تا 70 یا 80 سالگی کار می‌کنند. من می‌خواهم مردم بگویند جکی بازیگر خوبی است که می‌تواند در صحنه‌های اکشن هم بازی کند. می‌خواهم رابرت دنیرو آسیا باشم.»

چان در پاسخ به این پرسش که آیا قصد ندارد در فیلمی بالیوودی بازی کند، گفت: «امیدوارم کارگردانان هندی به من نقش‌های خوب بدهند و فقط نخواهند در فیلم‌ها مبارزه کنم. من نه تنها یک مبارز بلکه یک بازیگر خیلی خوب هستم. ضمنا می‌توانم بخوانم و برقصم. این را به تهیه‌کنندگان خود بگویید!»

چان قبلا هم به هند سفر کرده است. او سال 2003 در فیلم «اسطوره» با مالیکا شراوات بازیگر هندی همبازی بود.

او گفت: «برای فیلمبرداری یک ماه اینجا در هند بودم. در این مدت خیلی تلویزیون نگاه می‌کردم و مجذوب رقص و آواز فیلم‌های بالیوودی شده بودم.»

چان از کمدی موفق «سه ابله» با بازی امیر خان به عنوان یکی از فیلم‌های بالیوودی محبوب خود نام برد و گفت: «موسیقی فیلم را دوست داشتم. فکر می‌کنم فیلم‌های هندی بهترین طراحی حرکات را در دنیا دارند، اما خیلی از سرگرمی‌سازان خوب هندی به دنیا معرفی نشده‌اند. فکر کنم برای فیلم‌هایتان در سطح جهانی به اندازه کافی تبلیغ نشده است.»

او درباره نحوه همکاری هند و چین گفت: «ما برای همکاری به اینجا آمده‌ایم. خیلی دوست دارم در یک تولید مشترک همکاری کنم، اما فیلمنامه خیلی مهم است.»

چان درباره دیگر پروژه‌های خود گفت: «منتظر فیلمنامه «گوشت‌های دم توپ 3» هستم. باید از سیلوستر استالونه بپرسم در این فیلم هستم یا نه.»
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها