آشنایی با 5 ماده تمیزکننده خوراکی
یک شنبه 26 خرداد 1392 10:53 AM
از مواد تمیزکننده طبیعی زیر با قدرت پاککنندگی زیاد در کارهای منزل بهره ببرید.
پوست سیب
ظروف آلومینیومی تغییر رنگ یافته را با پوست سیب تمیز کنید. ظرف را از آب پر و پوست سیب را اضافه کنید. بگذارید 30 دقیقه بجوشد.
مایونز
لکههای آب را از روی مبلمان چوبی با مایونز از بین ببرید. مقدار کمی از آن را با انگشت روی لکه بمالید و بگذارید یک شب باقی بماند.
سرکه
مواد چسبیده به مایکروفر را با سرکه تمیز کنید. 2/1 پیمانه سرکه سفید را 2 دقیقه داخل مایکروفر حرارت دهید تا اسید آن به شل شدن خردههای خشک شده کمک کند.
کاربرد دیگر سرکه به عنوان ضدعفونیکننده قوی استفاده از آن به همراه آب اکسیژنه است. طبق مطالعات انجام شده ترکیب این دو %99 باکتریها را از بین میبرد.
یخ و نمک
با این دو ماده قوری قهوهساز را تمیز کنید. 8-6 تکه یخ را داخل قوری بیندازید و 2/1 پیمانه نمک به آن اضافه کنید. یخ را دور قوری حرکت دهید تا لکههای قهوه را از بین رفته و نو به نظر برسد.
جوششیرین
جوششیرین تمیزکننده قویای برای سرویسهای بهداشتی به خصوص برای سینک و وان ایدهآل است. میتوان از جوششیرین برای از بین بردن لکه دوغاب هم استفاده کرد. کافیست مسواک مرطوب را داخل این پودر زده، آن را روی محل مورد نظر بمالید.
آبلیمو و نمک
مس را با آبلیمو و نمک تمیز کنید. به مقدار مساوی در حدود چند قاشق غذاخوری از آنها را با هم ترکیب و دستمال را به آن آغشته کنید. با مالیدن پارچه دور ظرف فورا تمیز خواهد شد.