0

مبحث هفتم:جایگاه ما در زندگی کجاست؟

aghjeh
aghjeh
کاربر طلایی3
تعداد پست ها : 230

پاسخ به:مبحث هفتم:جایگاه ما در زندگی کجاست؟تاپیک با امتیاز ویژه
یک شنبه 26 خرداد 1392  4:56 PM

تابستان گرم به نیمه راه خود رسیده و یواش یواش شمارش معکوس برای پاییز شروع میشه ولی خوب هوا هم گرمای خودش رو داره و عدم بارش نزولات آسمانی موجب شده مشکل بی برقی مردم رو اذیت کنه . ولی راسش رو بخواین آدمی همیشه می تونه از پس هر مشکل بر بیاد و به هر قضیه ای از دیدگاه متفاوتی نگاه کنه . این رو گفتم تا زمینه ای باشه واسه مطلبی که در ادامه می خوام بگم راسش چند شب پیش برق رفت و دمای هوا هم حسابی بالا رفته بود و آدم رو بد طوری کلافه می کرد . من و داداشم رفتیم بیرون داخل کوچه نشستیم دوستی کنارمون بود و گفت اینها همش تقصیر فلانیه اگه با آمریکا رابطه برقرار کنیم اینطوری مجبور نبودیم ساعت ۲ شب بیایم تو کوچه بشیسنیم اون یکی گفت این قطعی برق عمدیه تا بگن بله چون انرژی هسته ای رو نمی گذارن باش برق تولید کنیم می خوان زمینه رو برای فلان و بهمان آماده کنن . ولی من همچنان داشتم به آسمان می نگریستم سیاهی شب همه جا رو فرا گرفته بود و آسمان خیلی قشنگ بود و ستاره ها سوسو می زدن و خودنمایی می کردن به برادرم گفتم آسمون رو می بینی چقدر قشنگه ببین نور آفریده های خدا با آفریده های بشر چه تفاوتی داره . برادرم در جوابم گفت راست می گی ولی می دونی چرا ما اینقدر از خودمون و از خدا غافل شدیم چونکه دور و بر خودمون رو خیلی شلوغ کردیم الان که برق رفته نگاه کن چه سکوتی چه آسمون زیبایی ببین انگار الان خدا رو به خودت نزدیک تر می دونی . برادرم گفت فرض کن یه لحظه تصور کن این همه ساختمان و ماشین و ... الان برای چند ثانیه وجود نداشته باشه دنیا رو اون موقع واقعی تر می بینی . من کمی با خودم فکر کردم و از خودم پرسیدم واقعا جایگاه ما در زندگی کجاست ؟ انسان متعالی حیوانی نشخوار کننده لجن فرشته کدامیک ؟

کمی هم به مصنوعات دست ساخته بشر فکر کردم و با خودم گفتم واقعا اگه روزی در یخچال رو باز کنی و از آن آوای موسیقی بیاد رادیو برفک بزنه و تلفن سر به زانوی سکوت بگذاره چقدر اتفاق مضحکی می تونه باشه .  ولی نگاهی هم به خلقت خدا یعنی خودمون به عنوان ارشد مخلوقاتش بکنیم اگه بدن خودمون رو در نظر بگیریم می بینیم که پیشرفته ترین سیستم عکس برداری و حیرت آورترین سیستم دفاعی در گلبول های سرباز خون به کار گرفته شده و ترکیب دقیق و منظم ملیونها یاخته در فرآیندی بس حیرت آور در سیستم گوارش انسان که غذا را از شکل جامد تبدیل به کالری می کنه و و در ماهیچه ها خون تزریق می کنه و ارگانیزم شگرف مغز و سیستم عصبی انسان که خودش حکایت مفصلی داره !

پس براستی وظیفه ما در این میان چیست ؟

دکتر شریعتی یک جمله ای داره که فکر کنم پاسخ خوبی برای این سوال باشه ایشون گفته : همانگونه که عشق با اشک سخن می گوید به همان گونه عشق بدون معرفت و معرفت بدون عمل هیچ ارزشی ندارد .

اما نکته دیگری هم خواستم بگم و اون اینه که اکثر مردم ما خصوصا جوانان این روزها بدجوری خودشون و گرفتار کلاس داشن و کلاس گذاشتن کردن باید به گروه از مردم که متاسفانه آمارشون هم بسیار بالاست و بالاتر هم می ره بگم  باید بدانند که  "کلاس" نیز از آن دغدغه های امروزی است که امکان خوش بودن را خیلی از بین برده است.

تشکرات از این پست
09303495228 nazaninfatemeh ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها