0

نحوه خوش طعم کردن سبزی‌ها

 
samanehtajafary
samanehtajafary
کاربر طلایی3
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 2436
محل سکونت : خراسان رضوی

نحوه خوش طعم کردن سبزی‌ها
چهارشنبه 22 خرداد 1392  9:48 AM

بادمجان

بادمجان چه به صورت بخارپز و چه سرخ‌شده یا کباب شده به همراه پنیر پارمیزان طعم منحصر به فردی پیدا می‌کند، بنابراین پس از پخت این سبزی، روی آن پودر پنیر پارمیزان بپاشید.

گوجه‌فرنگی

اگر گوجه‌فرنگی را تفت می‌دهید، بهتر است به آن کمی سرکه بالزامیک و شوید خشک اضافه کنید در غیر این صورت گوجه‌فرنگی با ریحان ساطوری شده و پنیر موتزارلا می‌تواند بهترین طعم را داشته باشد.

نخودفرنگی

این سبزی به اندازه کافی طعم دارد بنابراین لازم نیست به آن ادویه‌ای خاص بزنید.

گل‌کلم

بهتر است گل‌کلم را در مخلوط تخم‌مرغ و آرد غوطه‌ور و سپس در کمی  روغن  سرخ کرد.

کدو سبز

مخلوط  روغن  زیتون، پودر سیر، فلفل سیاه و کمی هم پنیر فتا برای مزه‌دار کردن این سبزی بهترین انتخاب است.

هویج

تنها طعم‌دهنده‌ای که برای این سبزی پیشنهاد می‌کنیم، عسل است. به این ترتیب هم طعم و هم بوی خاصی پیدا می‌کند.

قارچ

این سبزی به اندازه کافی خوشمزه است و لزومی ندارد آن را با ادویه یا چاشنی مزه‌دار کرد اما سوخاری یا کباب شده مصرف کنید.

ذرت

بهترین طعم‌دهنده ذرت، کمی کره است که با مقداری نمک طعم شوری پیدا کرده باشد. این روش مزه‌دار کردن ذرت، مکزیکی است و با محصولی به نام کره شور انجام می‌شود.

کلم بروکسل

مخلوط گردوی ساییده شده، روغن زیتون و سرکه می‌تواند برای مزه‌دار کردن این سبزی انتخاب مناسبی باشد.

فلفل دلمه‌ای

بهتر است این سبزی را کباب شده میل کنید؛ بدون افزودن ادویه یا چاشنی.

لوبیا سبز

هنگام پخت این سبزی بهتر است به آن کمی پیاز خردشده بیفزایید و آن را با روغن  زیتون و سرکه طعم‌دار کنید.

منبع:روزنامه ارمان

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها