امنیـت در کامپیــوتـرهای عمــومی و ســـفر
پاسخ گویی درست به هر سوال 10 امتیاز ویژه به همراه دارد
مهـــلت پاســخگویی به پایان رسیده است
سوالات تشریحی :
سوال اول : کار هر یک از نرم افزار های زیر را مختصر بنویسید :
1- اکانت VpN : ؟ VPN یک تونل رمزنگاری شده بین شما و کامپیوتر سرور خودش ایجاد می کند و تمام اطلاعات رد و بدل شده در مسیر به صورت رمزنگاری منتقل می شوند. البته همانطور که گفتیم صرف داشتن یک VPN به معنای امنیت اطلاعات منتقله نیست و باید پروتکل رمزنگاری محکمی برای این ارتباط تعیین شده باشد.
2- نرم افزار KeePass ؟ رمزهای عبور حاوی اسکن اطلاعات مهم مانند کپی شناسنامه، پاسپورت را در خود جلی می دهد و می تواند حاوی اطلاعات پزشکی و گواهینامه شما باشد تا در صورت نیاز بتوانید حداقل یک نسخه دیجیتالی امن از آنها به همراه داشته باشید.
3- نسخه پرتال نرم افزار ToR ؟ این نرم افزار با تغییر آی پی شما سبب مخفی شدن هویت می شود و در واقع یک نرم افزار برای حفظ حریم خصوصی است.
4- نرم افزار TruE CrYpt ؟ با استفاده از نرم افزار true crypt می توان اطلاعات روی فلش را رمزنگاری کنید.
سوال دوم : امنیت سخت افزاری در سفر شامل چه چیز هایی می شود ؟
1- مورد اول ...
2- مورد دوم ...
3- مورد سوم ...
4- مورد چهارم ...
برای پاسخگویی باید به بخش آخر درسنامه یعنی بخش "نکات امنیتی سخت افزاری در سفر" مراچعه کنید که می توانید 9 مورد از این دسته را مشاهده کنید
سوالات تستی :
سوال سوم : در یک کافی شاپ هستید و چندین اینترنت مجانی بی سیم پیدا کرده اید، اولین کاری که انجام می دهید چیست؟
1- شبکه ای را انتخاب می کنم که هم نام کافی شاپ است.
2- از فروشنده کافی شاپ در مورد نام دقیق شبکه بی سیم آنها برای اینترنت سوال می کنم و فقط به همان شبکه متصل می شوم. ( گزینه صحیح )
3- تفاوتی نمی کند یکی از آنها را انتخاب می کنم و به آن متصل می شوم.
سوال چهارم : مشغول استفاده از اینترنت در کتابخانه دانشگاه و با یک کامپیوتر عمومی هستید و هیچ ابزاری هم به همراه ندارید. انجام چه کارهایی در این وضعیت بی خطر است؟
1-من به کامپیوترهای کتابخانه اعتماد دارم، هر کاری می توانم آنجا انجام بدهم.
2-وبگردی ام را انجام می دهم اما در هیچ کدام از حساب های اینترنتی ام وارد نمی شوم. (گزینه صحیح )
3-وبگردی می کنم و ایمیل ام را چک می کنم.
4-از مسئول کامپیوتر کتابخانه در مورد امنیت کامپیوتر سوال می کنم و اگر او به من اطمینان داد، می توانم با اطمینان خاطر تمام کارهایم را انجام بدهم.
سوال پنجم : کدام نرم افزار برای گفتگوی صوتی امن انتخاب بهتری است؟
1- اسکایپ ( گزینه صحیح )
2- یاهو مسنجر (تماس صوتی)
3- پال تاک
4- هر سه از بهترین انتخاب ها بری گفتوگو صوتی هستند
با تشکر از مشارکت شما در این آزمون
منتظر درسنامه پنجم باشید ...