مثل توّابین نشویم!
دوشنبه 13 خرداد 1392 10:01 PM
مثل توّابین نشویم!
اگر توابیّن زودتر میفهمیدند و عمل میکردند، کربلا رقم نمیخورد و این یک هشدار برای همه تاریخاست. رهبر انقلاب:«اثری که توابین در تاریخ گذاشتند، یک هزارم اثری که شهدای کربلا گذاشتند نیست! برای خاطر اینکه اینها در وقت خود نیامدند؛کار را در لحظه خود انجام ندادند؛ دیر تصمیم گرفتند؛ دیر تشخیص دادند... تصمیمگیری خواص در وقت لازم؛ تشخیص خواص در وقت لازم؛ گذشتِ خواص از دنیا در لحظه لازم؛ اقدام خواص برای خدا در لحظه لازم؛ اینهاست که تاریخ را نجات میدهد؛ ارزشها را نجات میدهد، ارزشها را حفظ میکند. باید در لحظه لازم، حرکت لازم را انجام داد. اگر وقت گذشت، دیگر فایده دارد...»
چند روز دیگر تا انتخابات مانده است...؟ ما چه میکنیم...؟! چقدر مردم جلیلی را میشناسند؟ واقعیت آن است که بسیاری از دوستان انتخابات را ساده گرفتهاند. الان دیگر وقت درنگ نیست، وقت صبر نیست، باید شتاب کرد. الان برای ایندستوآندستکردن و اما و اگر کردن در پشت جبهه خیلی دیر است؛ خیلی دیر؛ خیلی وقت تنگ است؛ الان باید در خط مقدم بود؛ باید تعجیل کرد. غفلت پشیمانی خواهد آورد.
از آنان که طی این سالها مدام از بابت اطرافیان احمدینژاد خون دل میخوردند میپرسم، چقدر اطرافیان کاندیداهای کنونی را میشناسید؟ چقدر رویکردهایشان را با افق اسلامی در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و... سنجیدهاید؟ کدامیک را با تراز انقلاب جهانی اسلام، افق تمدن اسلامی و خاورمیانه اسلامی سنجیدهاید؟ کدامیک را با چارچوب گفتمانی و فکری رهبرانقلاب به عنوان ایدئولوگ و سیاستگذار مرجع کشور در کفه ترازو قرار دادهاید؟
روزگاری که میرحسین موسوی وارد صحنه انتخابات شد، بسیاری از دوستان انقلابی نیز در آن روزهای نخست فریب نخستوزیر امام را خوردند که در آن روزهای سخت سکاندار امور کشور بود. کمی بعد که گذشت مشخص شد رویکردهای او چیست و اطرافیان او چه کسانی هستند. امروز در صحنه انتخابات چهرههای موجه کم نیستند، اما اطرافیان و مسئولین ستاد همین چهرههای موجه به خوبی خیلی از مسائل را روشن خواهد کرد.اگر قرار باشد ما نیز با ادبیات چرب و شیرین کاندیداها فریب بخوریم و دچار تردید و سستی و رخوت شویم، آن وقت...
اساتید برجسته اقتصاد اسلامی و چهرههای داعیهدار تفکر و تمدن اسلامی اکنون کدامسوی میدان قرار دارند و چهرههای همان جریان اقتصاد آزاد کدامسو هستند؟ دکتر داوودی، دکتر درخشان، دکتر زاهدیوفا، دکتر میرکاظمی، دکتر سلیمانی، دکتر زارعی و... کدام سو قرار دارند و چهرههایی چو نهاوندیان و... کدامسو؟ صحنه خیلی روشن است. آیت الله مصباح، حجتالاسلام میرباقری، پناهیان، فیاض، میرشکاک، وحید جلیلی و... کدامسو هستند و عماد افروغ و رسول جعفریان و... کدامسو؟قرابتهای فکری در حوزههای مختلف سیاست داخلی، سیاست خارجی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی هر یک از کاندیداها با کدام افراد و جریانات بیشتر است؟ سابقه آن افراد و جریانات را مرور کنید. این سوابق خیلی از مسائل را روشن خواهد کرد.
امروز اجتماع نخبگان انقلابی بر گرد سعید جلیلی یک اجتماع چشمگیر و شاید بیسابقه است. مگر جز این است که اداره انقلابی کشور توسط چنین نیروهای انقلابیای ممکن است؟ مگر جز این است که در حوزههای مختلف صاحبنظران برجسته همینهایند که گرد جلیلی حلقه زدهاند؟ آقای قالیباف البته طرح طبقاتی بزرگاه در شمال تهران را پی گرفتهاند و زیرگذر و غیره با قرارگاه خاتمالانبیاء قرارداد بستند و افتتاح کردند و خیلی هم زحمت کشیدهاند و البته منوریل را هم به حافظه تاریخ سپردهاند اما آیا اینها نشاندهنده قدرت اداره موفق کشور و توان تحول در حوزههایی نظیر بانکداری و... خواهد بود؟ رویکردهای فرهنگی رسانههای نزدیک به همه کاندیداها را بررسی کنید. بالاخره از نگاه رهبر انقلاب فرهنگ هوای تنفس جامعه است. سرداران فرهنگی انقلابی کشور اکنون در کدام اردوگاه قرار دارند و رویکردهای فرهنگی رقبا چه بوده است؟ درباره خیلی از فیلمها مثل فیلم جدایی نادر از سیمین و... مواضع رسانههای نزدیک به کاندیداها چه بوده است؟
امروز سعید جلیلی در عرصه انتخابات یک نفر است در برابر 7 نفر. آقای حداد هم که سالهاست اثبات کرده مرد میدان سیاست نیست و زکاوت و تدبیر ورود به این عرصه را دارد، در پازل همان 6 نفر دیگر بازی میکند. امروز یک نفر است که به جای سیاهنمایی وضع موجود، عوامفریبی و تلاش برای رأیآوری از آرمانهای انقلاب سخن میگوید، از نگاه او انتخابات فقط موضوعیت دارد طریقیت هم دارد، سادهزیستیاش هویداست و اطرافیان ناسالم در کنارش جایی ندارند. امروز یک نفر است که فراتر از مرزهای کشور فکر میکند و افقش افقی جهانی است. امروز یک نفر است که میکوشد خط سومتیر را نگه دارد و این یک نفر شبکه عظیمی از نخبگان کارآمد و مجریان انقلابی را با خود به همراه دارد. میبایست یک بار نشست و این اجماع بیسابقه نخبگان را در قالب صدها صفحه باز کرد و توضیح داد که مثلا دکتر داوودی در پیگیری بانکداری اسلامی و مناسبات دیگر اقتصادی چه کرده، زاهدیوفا کدام سو بوده، وحید جلیلی در حوزه فرهنگ چقدر سرداری کرده و... امروز تنها به یک نفر میتوان اعتماد کرد و آن سعید جلیلی است.
اگر دیر بجنبیم پشیمانی فردا سودی نخواهد داشت. باید همه ظرفیتهای انقلابی بسیج شوند. امروز بسیاری از دوستان در ستادهای مختلفی که الحمدلله با نگاه باز سعید جلیلی شکل گرفته وارد فعالیت شدهاند منتهی هنوز خیلی مانده تا همه ظرفیتها آنگونه که باید به میدان بیاید. باید تعجیل کنیم. مبادا مثل توّابین روزی مجبور شویم سرمان را به زیر بیافکنیم.