از بچه نباید چشم برداشت!
دوشنبه 13 خرداد 1392 5:26 PM
|
برخی خانوادهها به طرز غیرطبیعی نگران کودکان خردسال خود هستند و همواره مراقبت میکنند تا اتفاق ناگهانی برای آنها نیفتد. این نگرانی زیاد گاهی تا جایی پیش میرود که به یک بیماری روانی تبدیل میشود و والدین نیاز به صحبت با یک مشاور خانواده پیدا میکنند تا میزان نگرانیشان را کاهش دهد. اما با این تفاسیر باز هم اتفاقاتی میفتد که ما را به فکر بیندازد تا شاید بتوانیم به این خانوادهها حق دهیم که نگران فرزندشان باشند. یک پسربچه 18 ماهه آمریکایی روز جمعه در شیطنتی باورنکردنی به همراه خواهر 4 سالهاش از لبه باریک و لغزنده شیب پنجره طبقه دوم آپارتمانی در حال پرت شدن بود که همسایهشان در حرکتی سریع از آن بالا میرود و او را در آغوش میگیرد و به انتظار رسیدن امدادگران میماند. مرد همسایه میگوید: «هنگام خروج از خانه متوجه پسربچه روی لبه شیبدار پنجره ساختمان شدم. خیلی ترسیده بودم. بهسرعت با آتشنشانان تماس گرفتم و تقاضای کمک کردم. مادر کودک با دیدن صحنه مدام جیغ میکشید و کمک میخواست. متوجه شدم تا رسیدن آتشنشانان زمان زیادی مانده به همین خاطر خودم دست به کار شدم و از سقف بالا رفتم و پسربچه را در آغوش گرفتم و منتظر آتشنشانان ماندم. البته پلیس نیویورک پدر این کودک را بهخاطر بیمسئولیتی مقصر میداند!
|
|