ولایتی نباید اجازه دهیم تنشها تبدیل به تهدید شود
دوشنبه 13 خرداد 1392 3:29 PM
در حال بروزرسانی/ ولایتی در نشست خبری:
نباید اجازه دهیم تنشها تبدیل به تهدید شود
نامزد انتخابات ریاست جمهوری با اشاره به سیاست روابط خارجی دولتش گفت: ما نباید اجازه دهیم تنش ایجاد شود که بعد تبدیل به تهدید و ما تهدیدزدایی کنیم.
به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، علیاکبر ولایتی نامزد انتخابات ریاست جمهوری در نشست خبری که ظهر امروز در خبرگزاری ایسنا برگزار شد، گفت: علت اینکه برخی از دوستان به بنده توصیه کردند در انتخابات شرکت کنم دو ویژگی بود که در من سراغ داشتند.
وی افزود: بنده در حوزه سیاست خارجی سابقه طولانی دارم و 16 سال در وزارت خارجه بودم و همین مقدار زمان نیز مشاور امور بینالملل مقام معظم رهبری بودم.
ولایتی تاکید کرد: بعد از انقلاب لازم بود سیاست خارجی مستقلی پایهگذاری شود که با الهام گرفتن از رهنمودهای امام (ره)، مقام معظم رهبری و قانون اساسی شکل گرفت.
وی با بیان اینکه سیاست خارجی اعم از سیاست اقتصادی، تکنولوژیکی، روابط علمی و فنی است گفت: امروز برای حل مشکلات یکی از ارکان اصلی تصحیح و تقویت روابط خارجی است و کسی میتواند موفق باشد که در این عرصه وارد باشد.
وی افزود: با توجه به اینکه تعریف بنده از اصولگرایی تعریف وسیعی است، من اعتقاد دارم هر کسی که به نظام و قانون و در گفتار و کردار به اصل ولایت فقیه اعتقاد داشته باشد، اصولگراست و میتواند با ما در دولت همکاری کند.
این نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: از افراد متخصص و مورد اعتماد مردم و پایبند به نظام برای پیشبرد اهداف انقلاب استفاده میکنم البته هر متخصصی حاضر نیست با هر رئیسجمهوری کار کند اما بنده مطلعم که افراد متخصص حوزههای مختلف حاضرند با بنده کار کنند.
ولایتی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کار دولت با دستور دادن به وزرا پیش نمیرود اظهار داشت: رئیسجمهور هماهنگکننده تخصصها، مسئولیتهای مختلف است.
ولایتی در خصوص سیاست خارجیاش گفت: تهدیدزدایی شکل شدتیافته تنشزدایی است و نظر هر کاندیدا محترم است اما نظر من این است که پیشگیری بهتر از درمان است. ما نباید اجازه دهیم تنش ایجاد شود تا بعد تبدیل تهدید و سپس تهدیدزدایی کند.
ولایتی در خصوص توجه به حقوق شهروندی نیز گفت: ایرانی درجه یک دو و سه نداریم هر کس هر جای ایران زندگی میکند و یا در خارج از کشور است ایرانی است و اولین اصل در حقوق شهروندی این است که همه ایرانیها با هم برابرند.
وی افزود: همه ایرانیها باید از امکانات مساوی در فرصتهای شغلی تحصیلی و غیره بهره ببرند و همچنین آزادیهای مطرح شده در قوانین در خصوص حقوق شهروندی باید رعایت شود.
ادامه دارد...