0

نظر سنجی : مدیران انجمن و کاربران

iran313
iran313
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1561

پاسخ به:نظر سنجی : مدیران انجمن و کاربران
جمعه 7 تیر 1392  8:29 AM

سلام و خسته نباشيد

به نام خدا

گوشه اي از گزارش مديريت مجازي كوتاه مدت   /6 تيرماه / 1392    -    iran313

دنياي مجازي با كاربران مجازي همراه تصميم گيريهاي  مجازي / اشتباهات مجازي مرا به خوبي هاي مجازي تان ببخشيد .

در مدتي كه مدير بودم همه كاربران  يكي از يكي بهتر بودند همه كاربران و مديران وقتشان را گذاشتند و براي تالار مطلب گذاشته بودند . samanehtajafary ، abdo_61، rashon. catcat و mina_k_h و بقيه اعضا .       تا جايي كه مقالات را خواندم در كارگاه نكته سنجي وارد كرده ام . در ارائه گزارش و كاربران برتر به خاطر عدم اگاهي و تازه وارد بودنم ديرامدگي و همين طور در جلسات الزامي شركت نكردم و در ازمايش خوب جواب ندادم.

من هيچ چيز از كاربران و مديران نمي دانم و از  فعاليتهاي مفيد آنها تشكر مي كنم. بيشتر از خانمهاي انجمن با تالار زن در ارتباط بودند و توجه داشتند. مطالب خوب و جالب كه براي بنده خيلي مفيد بود. 

تشكر از پاسخهاي شما در تاپيكهايي كه در لينك چرخشي قرار گرفت . تشكر را پاسخ داده ام ولي جواب نداده ام.   

من با خانمهاي انجمن ارتباط زيادي نگرفتم و بيشتر با كاربران مرد همراه بودم و فعاليت كردم و تالار روانشناسي زن را انتخاب كرده بودم تا فعاليت سازنده و مفيد داشته باشيم و آگاهي مان بالاتر رود. با اين حال اميدوارم قلم همه شما سبز باشد (نقل قول تشكر يك كاربر برتر در تالار روانشناسي زن) در روانشناسي رنگها رنگ سبز نشانه معنويت و ارامش است.

كاربر نوجوان alifanoodi از توجه شما و تشكرهاي سريع السير شما تشكرهاي ويژه  بي نهايت به سرعت نور .

خانمهاي انجمن با بنده همكاري نكردند و فقط تشكر كردند كه تشكر را با تشكر جواب دادم. از خانم salma57 هم تشكر به توان بي نهايت ولي با افكارشان موافق نيستم از من ناراحت نشين و من خيلي به تشكرهاي شما توجه داشتم فقط جواب نمي دادم .

باتشكر/iran313

امیدوارم لبخند امام زمان روزی شما باشد. باتشکر/

تشکرات از این پست
salma57 09303495228 tahmores shirani98 ali_kamali a_sadri aminq10 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها