0

نظر سنجی : مدیران انجمن و کاربران

ali_kamali
ali_kamali
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2116

پاسخ به:نظر سنجی : مدیران انجمن و کاربران
پنج شنبه 23 خرداد 1392  10:52 AM

کاربران عزیز:

1:مدیران و تالار های مدیریتی آنان را چگونه ارزیابی میکنید؟(از نظر فعالیت

به نظر من هیچ کمبودی احساس نمی شه و مدیران راسخون با عشق بکار در سایت فعالیت میکنند.

من یک بار پیشنهاد دادم تبلیغات رو بیشتر کنند تا تعداد کاربران افزایش پیدا کند. از اسانسر ها کمک بگیرند. و کمی از حوزه فرهنگی بسوی حوزه های اقتصادی هم بروند.چه اشکال داره سایت راسخون تبلیغ یک شرکت رو بکند و بابت اون درآمد کسب کند

2:به نظر شما راسخون اختیارات کافی  برای مدیریت تالار ها را به مدیران داده است؟

بله . با توجه به حوزه فعالیت راسخون بیشتر از این اختیارات لازم ندارند.  فقط شما از طرف حقیر به اطلاع مدیران ارشد سایت برسانید که دنبال بودجه بیشتر باشند

3:به طور کلی راسخون در رشد فکری و اجتماعی و مذهبی و .... تأثیر گذاشته ؟مثبت یا ومنفی

بله خیلی . شما تصور کنید بیشتر کاربران سایت راسخون حد اقل یک یا دو ساعت از وقت شان را در این سایت می گذرانند.

تصور کنید اگر 60000 کاربر روزی 2 ساعت با راسخون باشند . چقدر مفید خواهد بود .فقط تکرار میکنم باید ارزش نقدی و ریالی هدایا رو مدیران سایت بیشتر کنند تا تعداد کاربران بیشتر بشوند. ارزش یابی کنید و دنبال سوژه های باشید تا کاربران بیشتر بشوند

4:دیگر..... لی دارم آرزوی موفقیت برای حضرت عالی دارم و تمام کاربران راسخون دارم . 

لحظه لحظه زندگی را سپری میکنیم تا به خوشبختی برسیم ٬

غافل ازاینکه خوشبختی در همان لحظه ای بود که سپری شد.

تشکرات از این پست
salma57 farshon AliFanoodi 09303495228 a_sadri tahmores khodaeem1 mahdi123447 rashon habibi aminq10 ravabet_rasekhoon
دسترسی سریع به انجمن ها