پاسخ به:داستان های دعا (قصص الدعا)
دوشنبه 13 خرداد 1392 10:38 AM
خوردن حرام و آه مظلوم مانع اجابت دعا است
از شرائط اجابت دعا نخوردن غذاى حرام است، لقمه حرام باعث مى شود كه ته چهل روز دعا مستجاب نگردد و هم چنين اگر مظلومى از دست انسان ناله كند دعاى ظالم مستجاب نمى شود، آه مظلوم گاهى انسان را به اسفل السافين مى برد.
در تاريخ ثبت است كه يكى از فرعونيان گوشواره اى از گوش دخترى از بنى اسرائيل كشيد، گوش دختر خونى شد، دختر سر بلند كرد و گفت: ياالله تو مى بينى، براى همين آه، خدا مهلت را از قوم فرعون برداشت.
و در حالات يكى از سلاطين ايران نوشته اند كه شبى خوابش نمى برد با خود گفت: شايد آه مظلومى عقب سر من باشد، لباس مبدل پوشيد و بيرون آمد و گردش مى كرد تا آه مظلومى را بشنود، از درون مسجدى ناله اى شنيد كه مى گويد: اى خدا طلافى كن از سلطان، سلطان داخل مسجد شد و گفت: من شاه هستم بگو چه ظلمى در حق تو شده است.
مرد گفت: يكى از لشكريانت هر شب مى آيد با زور به همسرم تجاوز مى كند، شاه به درون خانه آن مرد رفت و چراغ را خاموش كرد و آن فرد لشكرى را كشد پس از روشن كردن چراغ سجده شكر به جاى آورد.
صاحب خانه سؤال كرد چرا چراغ را خاموش كردى و براى چه سجده شكر به جاى آوردى؟ گفت:براى چراغ را خاموش نمودم كه اگر پسرم هم باشد او را هم بكوشم و سجده شكرم براى اين بود كه ديدم پسرم نيست.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|