0

داستان های دعا (قصص الدعا)

yaskabod
yaskabod
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 1114

پاسخ به:داستان های دعا (قصص الدعا)
دوشنبه 13 خرداد 1392  10:15 AM

اگر دعاى شما نبود ارزش نداشتيد
قل ما يعبوا بكم ربى لولا دعا و كم.
بگو پروردگار من براى شما ارج و زنى نيست اگر دعاى شما نباشد در باره معنى دعا چند احتمال است
1-بعضى گفته اند: دعا به همان معنى دعا كردن معروف است.
2-بعضى گفته اند: به معنى ايمان.
3-بعضى گفته اند: به معنى عبادت و توحيد.
4-بعضى گفته اند: به معنى شكر.
5-بعضى گفته اند: به معنى خواندن در سختيها و شدائد.
اما ريشه همه اينها همان ايمان و توجه به پروردگار است.
دعا وسيله موثرى است براى خودسازى و پيوند نزديكى است ميان انسان و خدا.
1-نخستين شرط دعا، شناخت كسى است كه انسان او را مى خواند.
2-شرط دوم شستشوى قلب و دل و آماده ساختن روح براى تقاضاى از اوست چرا كه انسان هنگامى كه به سراغ كسى مى رود بايد آمادگى لقاى او را داشته باشد.
3-شرط سوم دعا جلب رضا و خشنودى كسى است كه انسان از او تقاضائى دارد، چرا كه بدون آن احتمال تاءثير بسيار ناچيزى است.
4-چهارمين شرط استجابت دعا آن است كه انسان تمام قدرت و نيرو و توان خويش را به كار گيرد و حد اكثر تلاش و كوشش را انجام دهد، و نيت به ماوراى آن دست به دعا بردارد و قلب را متوجه خالق كند.
به اين ترتيب دعا وسيله اى است براى شناخت پروردگار و صفات جمال و جلال او و هم وسيله اى است براى توبه از گناه و پاك سازى، روح، و هم عاملى است براى انجام نيكى ها، و هم سببى است براى جهاد و تلاش و كوشش بيشتر تا آخرين حد توان.
در روايت از پيامبر (صلى الله عليه و آله و سلم) آمد:
1 - دعا اسلحه مومن است.
2: ستون دين.
3 - نور آسمانها و زمين.

بر در تو من، رو بخاك عجز، ناله مى كنم كاى اله من   جرم كرده ام، ظلم كرده ام، پرده اى بپوش برگناه من
گريه مى كنم شسته تا شود ز آب ديده ام نامه گنه   آه مى كشم تا كند سپيد هر چه كرده ام دود آه من
آمدم بتو از ره نياز، عاجزانه من شايد از كرم   رحم آورى بر من و كشى خط مغفرت برگناه من
پا تا بسر گشته ام اميد تا شنيده ام آنكه گفته اى   كى گذارمش تا شود هلاك، آنكه آيد او در پناه من

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها