0

اگر دوست ندارید لطفا تلفن همراه خود را خاموش کنید

 
electroniclibrary
electroniclibrary
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 676
محل سکونت : لرستان

اگر دوست ندارید لطفا تلفن همراه خود را خاموش کنید
یک شنبه 30 آبان 1389  6:26 PM

طبق آمار به دست آمده از جمعیت ۷۴ میلیون نفری در کشور بیش از ۵۵ میلیون نفر دارای تلفن همراه هستند ،افرادی که بیش از یک و یا حتی دو گوشی تلفن همراه دارند .گویی یک خط جوابگوی آنها نیست!

و این کاربران ترجیح می دهند با استفاده از خطوط مختلف تلفن همراه با دیگران ارتباط برقرار کنند.
آیا تا به حال فکر کرده اید به مدت یک روز و یا حتی یک ساعت تلفن همراه خود را خاموش کنید ؟!
اگر شما از جمله افرادی هستید که حتی برای یک لحظه حاضر به جدایی تلفن همراهتان از خود نیستید حتما به یک روانشناس مراجعه کنید.! در ادامه همین موضوع خواهید فهمید که روانشناس این وسط چیکاره هست .
آیا کاربرانی که یک یا چند تلفن همراه دارند می توانند به دور از هر زنگ یا پیامکی لحظاتی را سپری کنند ؟! به طور قطع جواب ۹۹ درصد و شاید ۱۰۰ درصد کاربران منفی است.
چرا که این فناوری به نوعی بخشی از زندگی آنها شده و اعتیاد به تلفن همراه و  برقراری تماس یا ارسال و دریافت پیامک جزء لاینفک زندگی این افراد است.
این افراد نه تنها حاضر نیستند تحت هیچ شرایطی گوشی را از خود جدا کنند بلکه با ایجاد یک اختلال ،زمین و زمان را به یکدیگر می دوزند و به در و دیوار بد و بیراه می گویند و این رفتار ادامه دارد تا زمانی که اختلال برطرف شود. اما به راستی تلفن همراه این فناوری هزاره سوم چگونه به زندگی تک تک کاربران رخنه کرده است و همانند افراد خانواده برای کاربران مهم است به قدری که دوری از آن حتی به صورت لفظی غیرممکن است .
در یک جامعه آماری ۱۰ نفری (۵ نفر زن و ۵ نفر مرد ) مشخص شد که زنان وابستگی بیشتری به تلفن همراه دارند و به جز یکی از زنان ،۴ نفر دیگر حتی حاضر نیستند برای یک لحظه آن را خاموش کنند.
محمد ساعتچی روانشناس و استاد دانشگاه در این باره می گوید: یکی از رفتار هایی که از آدمی سر می زند و جنبه اعتیاد پیدا می کند،یک نوع وابستگی یا عادتی است که فرد خودش را ملزم یا ناگزیر می بیند که این رفتار از آن سر بزند. یکی از این عادتها استفاده از تلفن همراه است .
وی افزود: البته باید تفاوت بین نیاز به برقراری ارتباط و اعتیاد تمیز داده شود. وقتی فرد شغلی  دارد که لازمه آن برقراری ارتباط مداوم با افراد دیگر است این اعتیاد محسوب نمی شود .
ساعتچی تصریح کرد: برخی از عادتها ، گاهی جنبه بیمارگونه دارد حتی می تواند هذیان فکری باشد که باید از دیگری تشخیص داده شود .اگر مرد یا زنی همراه داشتن تلفن همراهش بدون اینکه دلیل عقلانی داشته باشد ، حاضر به جدایی و یا خاموش کردن برای چند دقیقه را نداشته باشد باید روحیات آنها بررسی شود.
وی خاطرنشان کرد: هیچ رفتاری از موجود زنده سر نمی زند مگر اینکه دلیل یا دلایلی داشته باشد و محرکی باعث این رفتار شود، شاید کاربری احساس دلتنگی یا تنهایی می کند و به همراه داشتن تلفن همراه باعث آرامش و برقراری ارتباط می شود ، شاید فردی اضطراب دارد و همراه داشتن تلفن همراه باعث کاهش اضطراب و… می شود.
در هر صورت تلفن همراه امروز جزء اصلی زندگی بسیاری از انسانها شده است ، برخی با دلیل و برخی بی دلیل حاضر به خاموش کردن و یا جدا کردن آن از خود نیستند .به هر حال اگر شما از جمله افرادی هستید که حتی برای یک لحظه حاضر به جدایی تلفن همراهتان از خود نیستید حتما به یک روانشناس مراجعه کنید.!
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها