دانشگاه آزاد واحد اصفهان(خوراسگان)
سه شنبه 31 اردیبهشت 1392 8:49 PM
آريانا بلند قد ترين ربات انسان نماي ايراني قهرمان جهان شد | ۱۳۹۲/۰۱/۲۸ |
در ماراتن مغز هاي روباتيک جهان با حضور ۳۹۰ تيم از ۱۵ کشور جهان در تهران و در هشتمین دوره مسابقات بین المللی روبوکاپ آزاد ایران تیم ربات های انسان نمای دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان(اصفهان) مقتدرانه موفق به کسب ۲ مقام قهرمانی در کلاسهای مختلف لیگ رباتهای انسان نما گردید. تیم رباتیک دانشگاه آزاد اسلامي خوراسگان که تنها تيم جهان در زمينه ساخت همزمان هر سه سايز کوچک، نوجوان و بزرگسال ربات هاي انسان نما ميباشد، با بیش از یک دهه تجربه و ساخت ۵ نسل متفاوت از ربات های انسان نما، نه تنها موفق به طراحی و ساخت بلند قدترین ربات انسان نمای ایرانی گردیده است، بلکه توانمندی خود را در رقابت با تیم های خارجی به اثبات رساند. هشتمین دوره رقابت های روبوکاپ آزاد ایران که بزرگ ترین رخداد روباتیک خاورمیانه میباشد با شعار یادگیری، آینده درخشان به کار خود پایان داد. در این دوره رقابتها تیم های شرکت کننده از ۱۵ کشور در لیگ های مختلف با یکدیگر به رقابت پرداختند. در این رقابت ها تيم هايي همچون آمریکا، هلند، ایتالیا، كلمبيا، ژاپن، چين، مکزیک، یونان، هند، پاكستان، ایران حضور داشتند که به مدت سه روز از تاریخ ۱۶ لغایت ۱۸ فروردین ماه ۱۳۹۲ در محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران با یکدیگر پیکار کردند. مسابقات بینالمللی ربوکاپ آزاد ایران از جمله معتبرترین مسابقات شناخته شده رباتیک در جهان است که مجوز آن از سوی فدراسیون جهانی ربوکاپ در غرب آسیا و خاورمیانه به کمیته ملی ربوکاپ ایران اعطا شده است. این مسابقات از سال ۱۳۸۵ هر ساله به صورت مستمر در ایران برگزار میشود. نگاهی اجمالی به تعداد تیمهای شرکتکننده در دورههای پیشین این مسابقات نشاندهنده جایگاه ویژه آن نزد پژوهشگران و دانشمندان ایران و جهان است. در دورههای پیشین این مسابقات، بیش از سه هزار تیم داخلی و ۶۰ تیم خارجی در قالب تیمهای دانشآموزی، دانشجویی و پژوهشی شرکت کردهاند. اعضای تیم تحقیقاتی رباتهای انسان نما: مهندس محمدرضا محدث كسايي(کارشناس ارشد معماری کامپیوتر) مهندس محسن طاهري(کارشناس ارشد مهندسی نرم افزار) مهندس محمد رحیمی(کارشناس ارشد الکترونیک) مهندس علي احمدي(کارشناس نرم افزار) مهندس احسان شهري(کارشناس الکترونیک) مهندس سامان صراف(کارشناس الکترونیک) مهندس یوسف گرامیان(کارشناس الکترونیک) دكتر مجيد دلشاد (دکترای الکترونیک) دکتر فرساد زمانی (دکترای هوش مصنوعی)
رباتیک علمی است که روز به روز پیشرفت می کند، ما از علم رباتیک برای کمک به انسان ها در کارهای روزمره و حیاتی استفاده می کنیم. در اماکن مختلف مانند خانه، بیمارستان، صنعت و ... ربات کارهایی را انجام می دهد که از عهده انسان خارج است. استفاده از روباتها در ۲۰ سال گذشته روند چشمگیری داشته است، مخصوصاً در پنج سال گذشته استفاده از روباتها در ابعاد مختلف زندگی بشر افزایش یافته است .امروزه تحقیقات زیادی برای استفاده از روباتها در زمینههای دیگر نیز انجام شده است تا با ساخت روباتهایی که در زمینههای مختلف کمک انسانها باشند، در بسیاری از کارها از حضور نیروی انسانی بیبهره باشیم.
در تقویم روبوکاپ قرار است در سال ۲۰۵۰ تیمی متشکل از رباتهای انسان نما در برابر تیم منتخب فوتبال انسان ها مسابقه دهد و امید است تیم ربات های انسان نمای دانشگاه آزاد اسلامی خوراسگان نماینده ی ایران در این مسابقات باشد. |
اللهم عجل لولیک الحجت ابن الحسن(عج)