0

جمع بندی و چکیده مباحث طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــون

 
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6610
محل سکونت : خراسان جنوبی / بیرجند

جمع بندی و چکیده مبحث هشتاد و نهم طرح صالحین
جمعه 15 اسفند 1393  10:04 PM

چکیده مبحث هشتاد و نهم طرح صالحین: «کاربرد اخلاق در رفع مشکلات رانندگی»

فرهنگ رانندگی و رانندگی درست، نوعی مشارکت در یک امر جمعی است. این «جریان عبور و مرور» است که راننده را به مقصد می‌رساند نه به اصطلاح «زرنگی» او. «رانندگی صحیح» که نوعی مشارکت در یک امر جمعی است به معنای «هدایت خودرو خود در جای صحیح در بین خودروهای دیگر» است.

باید دقت کنیم حب و بغض خود را در صحنه ی بزرگی از اجتماعی به نام خیابان درست نشان دهیم و دین خود و اخلاق خود را در این دانشگاه بزرگی یعنی اجتماع نه تنها حفظ کنیم بلکه پرورش دهیم چون اجتماع علاوه بر دانشگاه، پرورشگاه هم هست.

بررسی برخی موارد از زبان کاربران:

1. زبان در رانندگی:

رانندگی هم زبان خودشو داره. مسلماً آروم و نرم باشه بهتر و بیشتر جواب میده. تو هر کاری مدارا کردن بهتر از نکردنه. البته استثناعاتی هم وجود داره. ولی بیشتر مواقع مدارا جواب میده.

2. دوستی و مدارا در رانندگی:

همونطور که گفتم مدارا کردن بهتر از نکردنه. با مردم مدارا کنیم تا مردم هم با ما مدارا کنن. شاید بنده خدایی که مرتکب اشتباهی شده مشکلی چیزی داشته. با مدارا کردن هم می فهمیم مشکلش چیه و اگه بتونیم کمکش می کنیم ( این با دخالت و فضولی فرق داره. ) هم اینکه از بروز یه مشکل بزرگتر که ممکنه در صورت مدارا نکردن پیش بیاد جلوگیری می کنیم.

این معنی دوستی هم میده. تا کسی به ما آسیبی نزنه که دشمن ما نیست. تازه اونم بستگی داره، اینکه عمدی باشه یا سهوی. از روی کینه باشه یا اشتباهی و ..... . همه باید با هم دوست و رفیق باشیم تا جامعه ای بهتر و زیباتر داشته باشیم.

3. اظهار نظر بی جا در رانندگی:

این موضوع بیشتر موقع تصادفاته به نظرم. هرکسی یه نظری میده. درمورد ماشین، نحوه تصادف، تعلق گرفتن یا نگرفتن بیمه و .... . آخه هرکسی را بهر کاری ساختن. البته درمورد رانندگی در مکان های مختلف هم اظهار نظرهای متفاوتی وجود داره.

4. فرهنگ استفاده از وسیله نقلیه:

استفاده از وسایل چه اینکه راننده باشیم یا سرنشین هم فرهنگ می خواد هرکدوم به جای خود. راننده که باشیم باید فرهنگ رانندگی داشته باشیم، همونطور که نمی خوایم کسی به ماشینمون آسیب بزنه خودمونم نباید به ماشین کسی آسیب بزنیم. چرا با ازبین بردن چیزی سوء استفاده کنیم. با صحنه سازی جایی که کارشناسان مجربی هستن که خوب تشخیص میدن اگه قرار باشه تشخیص بدن.

اگر هم مسافر و سرنشین هستیم همینطور. موقع رانندگی با راننده حرف نزنیم و هواسشو پرت نکنیم. به وسیله مورد نظر آسیب نرسونیم. مخصوصاً در وسایل نقلیه عمومی نظم و انضباط رو رعایت کنیم. و به دیگران احترام بگذاریم.

5. غرور:

معمولا رانندگان هنگام رانندگی غرور کاذب  دارند به خصوص  در آقایون  بیشتر دیده میشه... و این واقعیت هست که اکثر رانندگان به این اخلاق دچار هستند و همین اخلاق باعث بروز تصادفات، بد اخلاقی ها و در گیری های لفظی و فیزیکی بین رانندگان، میشه.

6. قناعت در رانندگی:

قناعت در رانندگی یعنی اینکه وقتی میبینم خیابونا پر ماشینه ما هم با ماشین که فقط خودمون رانندشیم راه نیفتیم بریم خیابون و محل کار و دوساعت تو ترافیک باشیم و دیر به کارمون برسیم. قناعت در رانندگی اینه که وقتی هوای شهرمون آلودست و این وضعیت باعث ضرر رساندن به سالمندان هست ما هم با ماشینمون به این وضع نابسامان اضافه نکنیم.

7. تشکر در رانندگی:

من در ایران ندیدم کسی رو پلیس جریمه کنه و بعدش بگه دست شما درد نکنه (چرا زحمت کشیدیlaugh) شاید افرادی باشه ولی بندرت پیش میاد برعکسش من خودم بچشم دیدم مامور داشته طرف جریمه میکرده بعد جریمه قبض رو که از لجش پاره کرد که هیچ هرچیم دلش خاست نثار مامور بدبخت کرد. 

ولی اگه ما این مورد رو بفهیم  که: بخاطر اینکه پلیس نگران جان ماست که ما رو جریمه کرده وگرنه چرا ماشین جلویی یا عقبی رو جریمه  نکرده بس این باید جا بیفته مقصر خودمونیم که قوانین رو رعایت نکردیم و اقا پلیسه مارو بخاطر اون جریمه کرده مثلا در سرعت غیر مجاز وقتی مارو جریمه میکنه باید بفهمیم اگر جریمه نمیشدیم با همین سرعت که میرفتیم چه بسا خودمون که هیچ، جان یکی دیگرم میگرفتیم.

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
nargesza ria1365 shayesteh2000 farhad6067
دسترسی سریع به انجمن ها