0

جمع بندی و چکیده مباحث طــرح صــــالــحـیــن راســــخــــون

 
omiddeymi1368
omiddeymi1368
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : شهریور 1391 
تعداد پست ها : 6610
محل سکونت : خراسان جنوبی / بیرجند

چکیده مبحث چهل و پنجم طرح صالحین(حضرت فاطمه زهرا -سلام الله علیها-)
جمعه 22 فروردین 1393  7:22 PM

چکیده مبحث چهل و پنجم طرح صالحین(حضرت فاطمه زهرا -سلام الله علیها-)

 

 

شخصیت فاطمه زهرا(س) تنها الگوی زنان نیست، بلکه تمامی انسان‌ها می‌توانند از زندگی این بانو الگو بگیرند. درست است که عمر با برکت ایشان کوتاه بود، اما می‌تواند برای جامعه ما نقش کاربردی داشته باشد.

 

صاحب احتجاج سخنی از امام زمان(عج) نقل کرده است، که حضرت می‌فرمایند: «لی فی ابنة الرسول، اسوة حسنة»؛ برای من در دختر پیامبر(ص) اسوه حسنه‌ای است. البته باید دانست که منظور حضرت ولی عصر(عج) در چه بُعدی مادر خود را الگو معرفی می‌کنند، تلاش‌ها و فعالیت‌های بی وقفه ایشان برای ابقای دین پیامبر(ص) و حفظ ارزش‌های اسلامی، دفاع از حریم ولایت، صبر ایشان دربرابر تمامی مشکلات، ایراد سخنرانی و حضور در صحنه‌ها، در برابر افرادی که در صدد آسیب‌زدن به اسلام بودند، از این نوع الگو‌هاست.

 

یکی از ویژگی‌هایی که خداوند در وجود حضرت فاطمه(س) قرار داده بود، مقام «عصمت» بود، مهم‌ترین سخنی که عصمت حضرت فاطمه(س) را اثبات می‌کند، آیه مبارکه تطهیر(احزاب/33) است.

 

حضرت امام صادق (ع) فرمودند: فاطمه نزد خدای تعالی 9 اسم دارد: فاطمه، صدیقه، مبارکه، طاهره، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه و زهرا. چرا فاطمه؟ رسول خدا فرمود: زیرا او و شیعیانش از آتش جهنم قطع شده‌اند. (فاطمه به معنای قطع‌شده و بریده است.) و نیز امام صادق‌(ع) فرمود: زیرا او از هر شر و بدی بریده شده است و نیز چون مردم از رسیدن به معرفت کامل او قطع شده‌اند.

 

پیامبر اکرم -صلّی الله علیه و آله- فرمود:  همانا فاطمه "بتول" نامیده شد، چرا که او از حیض و نفاس دور گردیده است.

 

پیامبر اکرم -صلّی الله علیه و آله- فرمود: اولین کسی که داخل بهشت می‌شود، فاطمه است.

 

حضرت فاطمه عليها السلام: در خدمت مادر باش‌؛ زيرا بهشت زير قدم‌هاى مادران است .

 

حضرت فاطمه عليها السلام: اى على! من از پروردگارم شرم دارم كه چيزى از تو درخواست كنم كه توان برآوردن آن را نداشته باشى .

 

حضرت فاطمه(سلام الله علیها) مي‌فرمايند: همانا خداوند، نيكوكار بردبار با‌ عفت را دوست مي‌دارد.

در جاده‌ي‌ رنج، نا‌شكيبي نكني
با خواب سراب، خود‌فريبي نكني
از دامن پاكدامني خوشه بچين
تا خويش، دچار بي‌نصيبي نكني

 

مصحف فاطمه(س) چيست؟

امام صادق(ع) پس از سكوت طولاني فرمود: «فاطمه(س) 75 روز بعد از رسول خدا(ص) زنده بود، و در اين ايام از فراق پدر، بسيار غمگين بود. جبرئيل نزد فاطمه(س) مي‌آمد، و او را دلداري مي‌داد و احوال و مقام‌هاي پدرش را براي او بيان مي‌كرد، و از حوادث آينده و غيبي در مورد ظلم‌هاي دشمنان به فرزندانش به او خبر مي‌داد، حضرت علي(ع) آن مطالب را مي‌نوشت، و آن (مجموعه) نوشته شده، همان مصحف فاطمه(س) است.»

 

امام خمینی(رحمة الله علیه): زنی که در حجره‌ای کوچک و محقر، انسان‌هایی تربیت کرد که نورشان از بسیط خاک تا آن سوی افلاک و از عالم ملک تا آن سوی ملکوت اعلی می‌درخشد. (صحیفه امام، ج 16، ص 192)

 

مقام معظم رهبری(مدّ ظله العالی): ما که خود را محب آن بانوی بزرگ اسلام می‌دانیم، باید در اطاعت، عبادت و جهاد، رهرو آن حضرت باشیم.(یاس عصمت، صص 104 و 113)

 

واسه كسي خاك گلدون باش،
كه اگه به آسمون رسيد،
بدونه ريشه‌اش كجاست ...

تشکرات از این پست
ravabet_rasekhoon fateme74 farshon nargesza
دسترسی سریع به انجمن ها