جمع بندی و چکیده مبحث دوم(مادر، نیمه گمشده)
شنبه 28 اردیبهشت 1392 10:29 AM
مبحث دوم
چکیده مطالب:
فراموش نکنیم !یگانه فرق بین انسان و حیوان«دانستن» است و برای دانستن باید شیفته باشیم و سینه چاک و شتاب ناک.
میزان فرزانگی و فهم و درک ما بر دو عامل استوار است:
گفتن سخن دلنشین و پسندیده وداشتن دل سخن پذیر
مادر پاره و قسمتی از وجود ماست که سمبل و نمونه یک نیمه گمشده عزیز و حقیقی است.
نکات قابل توجه
1:واقعا ما کجای کار هستیم
فرزندان امروزی حتی خواسته ای از پدر و مادر را اجابت نمیکنند و با کوچکترین حرفی حاضرند پشت پا به تمام زندگی زده و راهشون رو عوض کنند
ولی داستان ابوالسعید این قضیه را برای ما روشن میکنه که احترام به والدین چقدر گشایش کار ماست
2:میگن یک مادر ،ده تا بچه رو می چرخونه ولی ده تا بچه یک مادر را نمی چرخونه
3:در هنگام تولد يك بچه خداوند بخشي از روح گمشده انسان را در سينه مادر قرار مي دهد. مهر و عطوفتي كه در دل مادر قرار ميگيرد تا مادر بتواند وظيفه سنگين نگهداري از كودك را بر عهده بگيرد. روحي كه در انسان دميده مي شود با مهر مادري مكمل همديگه ميشن و اين باعث ميشه هم طفل به سمت مادر گرايش داشته باشه و هم مادر با وجود سختي هاي بزرگ كردن نوزاد با عشق و علاقه او را بزرگ كنه و چون فرزندش رو از جنس خودش ميبينه حتي از سختي هاي كار لذت ببره
4:ما به هر کجا می رسیم از دعای مادر است هر چه نتیجه میگیریم از ندای مادر است سختی ها کشیده او از برای ما در دنیا هر چه داریم و نداریم فدای مادر است
گر به هرکجا برسیم باز هم برای او کودکیم این هم نمونه ای از هنر عشاقی مادر است اگر که یکتا پرستیم و خدا جوی و دارای دین
این کرامت و لطف هم از خدای مادر است چه مقام والایی دارد مادر نزد رب العظیم برای همین فرمود بهشت فردای مادر است
گر خدا به او فرزند نیک و صالح بدهد این هم نتیجه ی تلاش مادری،مادر است خدا کند باشی همیشه کنارم مادرم
5: انسان میتونه بدون چشم زندگی کنه اما بدون قلب نمیتونه
ما میتونیم بدون نیمه گمشده زندگی کنیم هرچند که زندگی کاملی نباشه
اما بدون مادر نمیشه
شاید بعضی ها بگن خوب هستند کسانی که مادرشون فوت شده و دارن بدون مادر زندگی میکنن من با این حرف مخالفم شاید مادری فوت کنه اما ما باز هم بی مادر نیستیم
از نظر من مادر همه وجود ما نه نیمه گمشده
وجود مادر با قلب من همراه حتی اگه کنارم نباشه
تا حالا حس کردین اگه مادرتون ناراحت باشه انگار سنگینی غصه مادر داره به قلب شما فشار میاره ؟؟
جان کلام:
نیمه گمشده ما علت اصلی حضور ما در جهان است
به دنبال چه هستی؟نیمه گمشده شما چیست؟
هر چه باشد شما نیز همان خواهید بود.