پاسخ به:ترکیب نهایی کاندیداهای انتخاباتی
چهارشنبه 25 اردیبهشت 1392 5:35 PM
من همون اول گفتم تعدد کاندیدا باعث میشه که هر فرد با هر سلیقه بتونه فرد مورد نظر خودشو پیدا کنه بعد اونم اگه تفاوت سلایقنباشه که انتخابات معنی نداره همیشه یک طرز تفکر بر سر کار می اید وپیشرفتی حاصل نمیشه بعد اونم هرکس ی حاصل تفکر واندیشه خودشو انتخاب میکنه حالا ممکن از نظر من یا شما اصلح نباشه ولی حاصل تفکر وتعقل اون ما این وس فقط میتونیم مشاوره بدیمک نه این که نظر خودمونو تحمیل کنیم منظور من از اینکه گفتم جامعه تحصیل کرده هستیم این نبود که همه ی طرز تفکر داریم منظورم این بود که بدون فکر اتنتخاب نمی کنیم پس کاریم که با فکر انجام شه همراه مشورت مطمئن باشید نتیجه مطلوب داره پس نتیجش میشه انتخاب اصلح در ضمن تضشکر میکنم از ریز بینی شما اشاره شما به نقاط ضعف وگنگ مطلب.
در مورد مشاركت تقريبا با نظر شما موافقم. ولي اگر دو كانديدا با نظر و تفكر مشابه با هم ائتلاف تشكيل بدن و به نفع ديگري كنار برن قطعا مردم حامي كانديداي مورد نظر به كانديداي ديگر راي مي دن و اين ميزان راي رو بالا ميبره و احتمال اينكه كانديداي اصلح يك طيف يا يك گروه به دور دوم بره زيادتر ميشه. و در اين صورت مشاركت هم كم نميشه. من نمي گم از يك گروه هيچ كسي نباشه. تعداد كانديدا به شرطي خوبه كه هيچ كدوم نظرشون با ديگري مشابه نباشه. ولي وقتي تفكرشون و طرز فكرشون يكي باشه، تعداد زياد باعث شكسته شدن آراي يك طيف ميشه.
امكان داره من بين دو يا سه نفر مردد باشم. و خيلي هاي ديگه هم مثل من هستند. چون شناختي كه از كانديداها داريم در حد كمال نيست. و هرچه از اخبار و گفتگوها و مناظرات و ديدگاهها شنيديم همان است. وقتي افرادي مثل من زياد باشند در هنگام راي دادن هر كدام به يكي راي مي دهيم. ممكن است طيف و جناح مقابل ما و يا حتي افراد مستقل فقط يك كانديدا داشته باشد. راي جناح خود را جذب مي كند. كانديداي مستقل راي مردم عادي را. ولي من و همفكرانم دچار شكست راي مي شويم. يعني وقتي راي مي ديم هركدام به تشخيص خود و اطرافيان و آگاهان (كه البته متفاوتند) راي مي دهيم و اين باعث مي شود راي ما سه يا چهار گروه بشود.
نتيجه اين مي شود كه كانديداي جناح مقابل و كانديداي ديگري غير از جناح هاي مطرح به دور دوم مي روند.
اگر از هر حزب يك نفر در جمع كانديداها باقي بماند و افراد با ديدگاههاي مشابه حذف شوند علاوه بر اينكه ميزان شركت كم نمي شود (به دليل وجود همه جناحها در انتخابات) امكان انتخاب در دور اول بالا مي رود.
وجود كانديداها از همه طيف ها را من هم قبول دارم و هيچ وقت نفي يا رد نكردم.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش