اصلِ حضور مردم در انتخابات مهم است
شنبه 14 اردیبهشت 1392 3:11 PM
اصلِ حضور مردم در انتخابات مهم است
راجع به انتخابات، هم در نماز عيد سعيد فطر مطالبى به ملت عزيزمان عرض كرديم، هم قبل از آن گفتم. انتخابات مهم است؛ هم انتخابات خبرگان مهم است، هم انتخابات شوراها مهم است و هم اصل حضور مردم در انتخابات مهم است.
انتخابات خبرگان - همانطور كه در نماز عيد فطر عرض كرديم - يك ذخيرهسازى براى ملت و براى آيندهى نظام است؛ مثل صندوق ذخيره، كه يك روز در هنگام نياز، اين انتخاب شما به درد ملت و كشور خواهد خورد؛ بايد اين ذخيره را نگه داريم. اين، پشتوانهاى است كه بايد براى كشور باشد. مجلس خبرگان هميشه بايد آماده باشد؛ لذا بسيار مهم است.
انتخابات شوراها هم از اين جهت مهم است كه كار روزمرهى مردم و زندگى شهر و روستايى مردم، متوقف به اين انتخابات است. اگر انسانهاى صالح، كارآمد، بانشاط، مؤمن، نجيب و امين در انتخابات شوراها انتخاب شوند، خيال مردم از لحاظ مسائل جارى روزمرهى زندگى - كه با آن سر و كار دارند - راحت خواهد شد. شما اگر آن كسى را كه مىپسنديد و مىخواهيد، انتخاب نكرديد، آن كسى كه شما نمىپسنديد، انتخاب خواهد شد و رأى خواهد آورد. بنابراين، رأى خودتان را به ميدان بياوريد.
به مردممان عرض مىكنم: هم در اين انتخاباتها و هم به طور عمومى ملت ما بايد بيشتر از گذشته به اتحاد اهميت بدهند و تحمل كردن يكديگر را ياد بگيرند. ما گاهى اوقات سر چيزهاى كوچك با هم يك و دو مىكنيم، در حالى كه در مبانى و اصول مثل هم هستيم! يك چيزى شما مىگويى، يك ايراد بيخودىاى من مىگيرم، بنا مىكنيم يك و دو كردن. البته يك و دو بين دو نفر و در يك محيط شخصى، اهميتى ندارد؛ اما وقتى در محيط عظيم كشور چنين چيزى واقع شود، فضاى سياسى را نامطلوب مىكند. بنابراين، ما بايد از بىتحملى و ايرادگيريهاى بيخود پرهيز كنيم و به مسئلهى اتحاد و مشاركت براى شكل دادن به آينده، اهميت بدهيم. آيندهى كشور دست شماست؛ بايد به اين شكل بدهيد.
بـازم با گریه خوابم برد بـازم خواب تــــو را دیدم
دوباره....
چقدر غمگینم و تنـــها چقدر می خوام که باز بـارون بباره
بزن بــارون ببار آروم بروی پلکای خسته ام
بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم