0

فرمایشات امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری پیرامون فرآیند انتخابات در نظام جمهوری اسلامی

voiceofrain
voiceofrain
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2005

اصلِ حضور مردم در انتخابات مهم است
شنبه 14 اردیبهشت 1392  3:11 PM

اصلِ حضور مردم در انتخابات مهم است
راجع به انتخابات، هم در نماز عيد سعيد فطر مطالبى به ملت عزيزمان عرض كرديم، هم قبل از آن گفتم. انتخابات مهم است؛ هم انتخابات خبرگان مهم است، هم انتخابات شوراها مهم است و هم اصل حضور مردم در انتخابات مهم است.
انتخابات خبرگان - همان‏طور كه در نماز عيد فطر عرض كرديم - يك ذخيره‏سازى براى ملت و براى آينده‏ى نظام است؛ مثل صندوق ذخيره، كه يك روز در هنگام نياز، اين انتخاب شما به درد ملت و كشور خواهد خورد؛ بايد اين ذخيره را نگه داريم. اين، پشتوانه‏اى است كه بايد براى كشور باشد. مجلس خبرگان هميشه بايد آماده باشد؛ لذا بسيار مهم است.
انتخابات شوراها هم از اين جهت مهم است كه كار روزمره‏ى مردم و زندگى شهر و روستايى مردم، متوقف به اين انتخابات است. اگر انسانهاى صالح، كارآمد، بانشاط، مؤمن، نجيب و امين در انتخابات شوراها انتخاب شوند، خيال مردم از لحاظ مسائل جارى روزمره‏ى زندگى - كه با آن سر و كار دارند - راحت خواهد شد. شما اگر آن كسى را كه مى‏پسنديد و مى‏خواهيد، انتخاب نكرديد، آن كسى كه شما نمى‏پسنديد، انتخاب خواهد شد و رأى خواهد آورد. بنابراين، رأى خودتان را به ميدان بياوريد.
به مردممان عرض مى‏كنم: هم در اين انتخاباتها و هم به طور عمومى ملت ما بايد بيشتر از گذشته به اتحاد اهميت بدهند و تحمل كردن يكديگر را ياد بگيرند. ما گاهى اوقات سر چيزهاى كوچك با هم يك و دو مى‏كنيم، در حالى كه در مبانى و اصول مثل هم هستيم! يك چيزى شما مى‏گويى، يك ايراد بيخودى‏اى من مى‏گيرم، بنا مى‏كنيم يك و دو كردن. البته يك و دو بين دو نفر و در يك محيط شخصى، اهميتى ندارد؛ اما وقتى در محيط عظيم كشور چنين چيزى واقع شود، فضاى سياسى را نامطلوب مى‏كند. بنابراين، ما بايد از بى‏تحملى و ايرادگيريهاى بيخود پرهيز كنيم و به مسئله‏ى اتحاد و مشاركت براى شكل دادن به آينده، اهميت بدهيم. آينده‏ى كشور دست شماست؛ بايد به اين شكل بدهيد.

بـازم با گریه خوابم برد       بـازم خواب تــــو را دیدم

دوباره....

چقدر غمگینم و تنـــها  چقدر می خوام که باز بـارون بباره

بزن بــارون  ببار آروم  بروی پلکای خسته ام

بزن بــارون تو می دونی هنوزم یاد اون هستم

تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها