0

اتاق چت راسخون

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:javid1000
جمعه 13 اردیبهشت 1392  6:15 PM

سلام. ممنون از شما

من قبلا هم به سوالات روابط عمومي جواب داده بودم. حتي خود كاربر مذكور هم به سوالات ديگر كاربران جواب داده بود. اصلا رويه روابط عمومي اين است كه كاربران مشكلات را آنجا بيان مي كنند و هر كسي جوابي داشته باشد جواب مي دهد. و كسي كه با جواب كاربري قانع شود تشكر مي كند و مساله حل مي شود. آن روز هم من جواب روابط عمومي را نديدم و جواب دادم. (تقريبا هم زمان بود). معمولا صبر مي كنم تا روابط عمومي جواب بدهد.

كاربر مذكور داشت پست هاي خود را حذف مي كرد (چند تا از پست هاي قبلي در سوالات از انجمنها را پاك كرد) و من ديدم با اين اوضاع بهتر است كمي او را به آرامش دعوت كنم. كه سنگي كه دستش گرفته بود به سر من خورد!!

بي خيال! من از صحبت منطقي دوستان اصلا ناراحت نمي شوم ولي اگر كسي بي دليل و از روي عصبانيت و ناحق توهين كند كمي ناراحت مي شوم. الان روابط عمومي جوابي داد كه تقريبا خيالم راحت شد كه كار من دخالت نبوده بلكه روال طبيعي تالار بوده.

من هرگاه جواب منطقي داشته باشم بيان مي كنم و اميدوارم  كسي از من ناراحت نشود.

باز هم ممنون

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
AliFanoodi tahmores a_sadri javid1000 carcar nazaninfatemeh ali_kamali rashon sajjadsaleh shazdeh18 aminq10 yarabyarabyarab isar1342 mehdi8888677 mahdi116 lovelynarges fateme74 borkhar DRAGON333 sssking mahdiro_eshghe
دسترسی سریع به انجمن ها