رومنيگه: دو بازي فوقالعاده برابر بارسا داشتيم
پنج شنبه 12 اردیبهشت 1392 7:10 PM
رومنيگه: دو بازي فوقالعاده برابر بارسا داشتيمنايب رييس بايرن مونيخ با ابراز خوشحالي از پيروزي برابر بارسلونا گفت: آنقدر از اين نتيجه شگفتزده شدم که بارها خودم را نيشگون ميگيرم تا مطمئن شوم خواب نيستم. |
|
||
بايرن مونيخ در دور برگشت مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا موفق شد با سه گل بارسلونا را شکست دهد و با توجه به پيروزي 4 بر صفر در بازي رفت با نتيجه پرگل 7 بر صفر در مجموع دو ديدار رفت و برگشت بتواند به فينال صعود کند تا حريف دورتموند شود.
به گزارش ايسنا،کارل هاينس رومنيگه نايب رييس باشگاه در گفتوگو با سايت باشگاه بايرن مونيخ گفت: دو بازي فوقالعاده برابر بارسا داشتيم. در هر دو بازي ما تيم برتر ميدان بوديم و توانستيم به آنچه که ميخواهيم دست پيدا کنيم. نبايد در باد اين پيروزيها خوابيد و نبايد به خود اجازه دهيم که مغرور شويم. ما بارسلونا را در خانه خودش 3 بر صفر شکست داديم و در زمين خودمان موفق شديم 4 گل به اين تيم بزنيم. اين باورنکردني است. آنقدر باورنکردني که بارها خودم را نيشگون ميگيرم تا مطمئن شوم خواب نيستم. رومنيگه اضافه کرد: پس از اينکه گل اول بازي را به ثمر رسانديم، کاملا خيالم راحت شد که به فينال رسيدهايم زيرا آنها بايد 6 گل به ما ميزدند کاري که به نظرم بعيد بود. کاري که ما در طول ساليان گذشته انجام داديم کار سختي بوده است. ما از چهار دوره قبلي ليگ قهرمانان در سه دوره به فينال رسيديم. اکنون ميخواهيم قهرمان شويم و جام را بالاي سر ببريم. ما با اعتماد به نفس پاي به ومبلي خواهيم گذاشت و به نظرم شانس زيادي براي قهرماني در ليگ قهرمانان اروپا داريم. بر اساساين گزارش، بايرن مونيخ و بوروسيا دورتموند 4 خردادماه در فينال تمام آلماني در ليگ قهرمانان اروپا به مصاف هم ميروند. اين براي اولين باري است که دو تيم آلماني فينال ليگ قهرمانان اروپا را برگزار ميکنند و چهارمين بار است که دو تيم از يک کشور در فينال معتبرترين مسابقههاي باشگاهي در جهان با هم بازي ميکنند.
|