پاسخ به: آیا چت آنلاین بین کاربران تو سایت باشه یا نه ؟
شنبه 7 اردیبهشت 1392 8:33 AM
چرا كه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
با سلام و تشکر
جواب شما به پست جواب مد نظر نمیباشد توضیح کامل داده و از جواب های یک کلمه ای خود داری نمایید
با تشکر
با سلام خدمت مدیر عزیزمون
از موقعی که مدیریت این تالار را به عهده گرفته اید مشارکت دوستان خیلی کم شده چه راهکارهایی می توانید ارائه بدهید تا دوستان به حالت سابق باز کردند ؟ و در این تالار حضور یابند
با تشکر
سلام
از موقعي كه خانم معلم مديريت تالار رو به عهده گرفتن خيلي از اتفاقها افتاده كه شما اونها را ناديده گرفتيد. اول اينكه فصل امتحاناته و خيلي از دوستان يا دانش آموزند و يا دانشجو و درگير امتحانات پايان ترم. بعضي ها هم به خدمت مقدس سربازي مشرف شدن و اصلا تو نت نميان. اگه مدام ميومدن و پست مي زدن و مشاركت نمي كردن حرف شما صحيح بود. البته من همه رو نمي شناسم و لي كاربراني كه قبل از فعاليتشون زياد بود الان اصلا انجمن نميان و اين برمي گرده به شرايط انجمن و شرايطي كه براي كاربران فعال پيش اومده. به نظر من تالار گفتگوي آزاد هنوز هم قلب تپنده انجمنه و بهترين مكانيه كه آدم به راحتي حرفشو با دوستاش در ميون ميذاره. مديريت خانم معلم رو هم خيلي قبول دارم.
خود من بعد از عيد چند تا دوست تازه پيدا كردم و مدام هم با هم گفتگوهاي آزادمون رو ادامه مي ديم. از شما هم مي خوام بيشتر در بحث ها شركت كنيد و سعي كنيد بازخورد مطالبتون و پاسخ دوستانتون رو دنبال كنيد.
اگه بخواهيم محيط انجمن رو به محيط تبادل نظر تبديل كنيم ، همكاري همه كاربران رو مي طلبه. مخصوصا كساني كه مدام به سايت سر مي زنن و دنبال كسب امتياز نيستن. گرچه مشاركت در بحث ها و گفتگوهاي ويژه خودش امتياز آوره ولي مهم مشاركت در بحثهاست.
در زندگی بکوش. لباس صبر بر تن بپوش. با دانایان بجوش. عزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش