پاسخ به:اگر رئیس جمهور شوم ... (تاپیک با امتیاز ویژه)
جمعه 6 اردیبهشت 1392 12:30 PM
من نمیدونم چرا همه میگن گرونی . گرونی . قبول کنیم که یه کم هم تقصیر خودمون هست . ( اکثر مشکلات از دولته ) برای حل مشکلات یه کشور باید یکم عمیق تر به قضیه نگاه کرد . ریشه تمام مشکلات در فرهنگ سازی می باشد . اگر فرهنگ سازی درست باشد ، همه چیز درست میشود . دیگر گرانی به وجود نخواهد آمد . دیگر جرم و اختلاس اتفاق نخواهد افتاد . دیگر رشوه خواری در جامعه مد نمی شود . پس حالا من باشم یا هر کس دیگه ای باید فقط رو فرهنگ سازی کار کنه . من یه تجربه کاری خودمو میگم و تاثیر فرهنگ سازی رو براتون مشخص میکنم . بنده تو وبسایتم یک محصول رو میفروختم به قیمت 2000 . اصلا فروش نداشتم . یه بار تفریحی قیمت رو کردم 8000 تومن . بعد یک روز فروش اون محصول در سایت شد 6 نفر در هفته . این یعنی چی ؟ یعنی مردم فکر میکنن چیزی که قیمتش زیاد تره بهتره . بعضی جا ها این فکر درسهت و بعضی اوقات غلط . اگر ما در جامعه فرهنگ سازی کنیم که همه چیز رو با تحقیق انتخاب کرد دیگه چنین مشکلی پیش نمیاد و حتی گرونی هم ممکنه پیش نیاد .
من معتقدم که این فرهنگ سازی جتی میتونی کشور های خارجی رو هم مقابل ما به زانو بندازه . حالا دیگه اینو زیاد روش بحث نمیکنم .
پس مهم ترین مسئله ((((( فرهنگ سازی ))))) است