0

نظرسنجی : آیا با موضوع اهدای عضو موافق هستید؟ چرا؟

salma57
salma57
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 35499

پاسخ به:نظرسنجی : آیا با موضوع اهدای عضو موافق هستید؟ چرا؟
پنج شنبه 22 فروردین 1392  10:07 AM

نقل قول yasbagheri

نقل قول salma57

سلام. بله موافقم. البته اگر اهداي عضو توسط خود فرد صورت بگيرد همان امضاي فرم و رضايت نامه بهتره و ديگه بعد از مرگ ناراحتي براي خانواده هاي داغدار پيش نمياد. ولي در مورد بعد از مرگ وقتي مي رن سراغ خانواده ها و رضايت مي گيرن خيلي راضي نيستم. البته اهداء عضو داوطلبانه از طريق خود خانواده ها هم ستودنيست و

با سلام

من هم با نظر شما موافقم ولی شاید هیچوقت این فرصت برای فرد متوفی پیش نیامده که اقدام به تکمیل فرم اهدای عضو کند و درخواست از خانواده متوفی به نظر من کار خوبی است شاید با این کار خانواده رضایت دادند و بیماران زیادی با اهدای این عضو از این بیماری رهایی پیدا کنند .

فرم رضايتنامه براي همينه ديگه. در اوج ناراحتي بيان از يكي اين درخواست رو بكنن واقعا براي بازماندگان سخته. بعضي ها واقعا نمي تونن اين فداكاري رو انجام بدن و با اين عمل مخالفن. البته اهداي عضو داوطلبانه رو من بيشتر مي پسندم. شايد متوفي خودش راضي نبوده كه نرفته فرم رو پر كنه ولي اگه گاهي تو خانواده ها بحث بشه و همه از نظر هم باخبر بشن (يعني نظر خودشون رو در مورد اهداي عضو بدونن) هم خوبه و راحت تر ميشه تصميم گرفت. يعني به نوعي وصيت زباني.

در زندگی بکوشلباس صبر بر تن بپوشبا دانایان بجوشعزت نفس را به هیچ قیمتی مفروش

تشکرات از این پست
tahmores nazaninfatemeh a_sadri yasbagheri
دسترسی سریع به انجمن ها