0

عسل بدیعی

mina_k_h
mina_k_h
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 12298

یادداشت انتقادی «بهاره رهنما» برای درگذشت عسل بدیعی
پنج شنبه 22 فروردین 1392  9:42 AM

یادداشت انتقادی «بهاره رهنما» برای درگذشت عسل بدیعی
مرگ یک آدم شناخته شده و معروف بیشتر از اینکه مرگ یک نفر باشد در این سرزمین خوراک روزنامه‌های جورواجور و آدم‌های بیمار و بیکاری است که حتی دست از سر مرده ما برنمی‌دارند...

عید دلشوره‌ام می‌دهد. مدت‌هاست که ترجیح می‌دهم دور باشم از بساطش و امسال ماندم، بودم و عید با همه خوبی‌ها و بدی‌ها و دلواپسی‌هایش بالاخره تمام شد ولی متاسفانه در روزای آخر تعطیلات از دست دادن دوست و همکار جوانمان عسل بدیعی، همه چیز را تحت‌الشعاع قرار داد، شایعات و شنیده‌ها چنان به سرعت باد دهان به دهان گشت که فرصتی برای اعلام واقعیت به خانواده داغدار و شوک شده او نمی‌داد و من بار دیگر فکر می‌کردم چقدر شهرت اتفاق عجیب و غریب و گاه تلخی است اینکه آدم‌های حرفه من حتی در مرگ هم خلوت و آرامش خود را ندارند.

مرگ یک آدم شناخته شده و معروف بیشتر از اینکه مرگ یک نفر باشد در این سرزمین خوراک روزنامه‌های جورواجور و آدم‌های بیمار و بیکاری است که حتی دست از سر مرده ما برنمی‌دارند و حس نمی‌کنند خانواده عزادار، داغدار است و داغ چهره و ناشناس نمی‌شناسد. داغ آنچنان بی‌رحم و سوزنده است که برای از سرگذراندنش نیاز به خلوت و آرامش است نیاز به بودن در حریم خصوصی، گرچه اهدای زندگی به هفت نفر با اعلام رضایت خانواده خانم بدیعی و پر کردن کارت اهدای عضو در جشن نفس سال 91 توسط خود ایشان، چنان حرکت زیبا و تاثیر‌گذاری بود که حالا جا داشت نشریات و دوستان و هموطنان دهان به دهان بگردانند.

روزگار غریبی است که بی‌حوصلگی و بی‌رمقی فرصت‌های زندگی را از خیلی از ما دریغ می‌کند، متاسفم که حالا مرگ اتفاق هشداردهنده‌ای است که کمی از این‌همه حرف و حدیث و خشم و مرافعه بی‌جا با یکدیگر بکاهیم فقط کمی مرگ همین نزدیکی است به نزدیکی سالی که تازه نـو شد.

غصه هایت را با «ق» بنویس

تا همچون قصه فراموش شوند...

تشکرات از این پست
salma57 sayyed13737373
دسترسی سریع به انجمن ها