پاسخ به:زندگی نامه شهيد محمد اصغری خواه
پنج شنبه 8 فروردین 1392 9:02 PM
شهیدمحمد اصغری خواه از زبان همسر شهيد
اما تو ای همسرم امیدوارم که از من راضی باشید و با خانواده ام خصوصاً با بچه ها مدارا نمائید. نکند خدای نکرده در مشکلات و نارسائی ها زبان به ناسزا بگشائید و بهانه به دست دشمنان بدهید از شما می خواهم که در تربیت فرزندان نهایت جدیت را به خرج دهید و با آنان آنچنان رفتار نمائید که حتی الامکان خلاء نداشتن پدر را احساس نکنند و آنان را با اصول اسلامی آشنا کنید تا در آینده ان شاء الله افرادی مفید برای اسلام و مسلمین به بار آیند. همسرم از شما انتظاردارم که بعد از من آن چنان رفتار کنی که بین همسران شهدا الگو باشید و شما را سفارش می کنم که در اوج مشکلات و مصیبت ها به خدای بزرگ پناه ببرید و فقط به او توکل کنید .قرآن بیشتر بخوانید و به یاد صحرای کربلا و اسیری اهل بیت امام حسین (ع) و به یاد دیگر خانواده های شهدا بیافتید و دائماً فکر کنید که برای چه هدفی شوهرتان را از دست داده اید که تحمل را برای شما آسان خواهد کرد توصیه می کنم حتماً آیات 153 الی 157 سوره ی بقره را بخوانید که در ارتباط با تحمل مصیبت ها و امتحانات الهی است.و اما فرزندانم سجاد و سوده جهت ادای وظیفه می خواهم توصیه هایی به شما بکنم بدین امید که بدان عمل کنید و برای بعضی از سئولات آینده شما جوابی پیدا کرده باشید:فرزندانم اگر فردا بزرگ شدید و پدر را در خانواده نیافتید و همسایه ها و همکلاسی هایتان را دیدید که در آغوش پدر و مادر به سر می برند نگران نشوید بدانید که بابایتان برای یاری دین اسلام در زمانی که نیاز بدان بود برای رضای خدا از شما دست کشید و رهسپار میادین نبرد شد و این نه بدان جهت بود که سرپرستی و تربیت شما را مهم نمی شمرد بلکه یاری اسلام را مهمتر و واجب تر تشخیص می داد و حقاً هم این جور بود.پسرم سجاد ، هنوز چند روزی از تولدت نگذشته که بابایت به جبهه رفتن را شروع کرد و تا به امروز که حدود 6 سال داری همچنان بر خود تکلیف می داند که از خون بابای کمیل و عباس ها پاسداری کند و پرچم های به زمین افتاده شان را بر دوش بکشد ، می دانم پسرم و دخترم ، سجادهایی و سوده هایی به جمع شما خواهند پیوست و پدرانی به پا خواهند خاست و در ادامه راهمان کوشش خواهند کرد و ان شاء الله که خیلی احساس کمبود و یتیمی نخواهید کرد زیرا ولی اصلی شما خداست و امام عزیز هم به عنوان پدری مهربان برای شما به فکر شماست و خواهد بود.پسرم سجاد و شما باید به گونه ای در جامعه عمل کنید که برای دیگران الگو باشید ان شاء الله که مادرت و پدر بزرگت کمک تان خواهند کرد که هر چه سریع تر اصول اسلامی را فرا بگیری و در صف ادامه دهندگان راه آنانی که رفتند قرار گیری و سعی کن به حرف های مامان گوش فرا دهی. ان شاء الله بعد ها سرپرستی برای او و خواهرت سوده خانم باشی.سوده خانم دخترم ، امروز تو در سنی قرار داری که بعد از چند ماه که به مرخصی آمده بودم به خوبی مرا نمی شناختی از تو می خواهم که بعد از من احساس دلتنگی نکنی و مادرت را از این بابت نگران نکنی و سعی کن که یاد بگیری حضرت زینب و زهرا (س) کی بودند و چه صفاتی داشتند و چون به صفاتشان پی بردی ان شاء الله بدان عمل کن ، بگونه ای در جامعه عمل کنید که برای اطرافیان الگو و نمونه باشید و در انجام فرایض دینی کوشا بوده و حجاب را رعایت کنی ، فرزندانم از شما می خواهم که در تمامی لحظات به یاد خدا باشید و به او توکل کنید و از این جهت که پدر خوبی برای شما نبودم مرا نیز ببخشید ،آرزو دارم که در آینده افرادی مفید برای اسلام و مسلمین واقع شوید .ای اهل خانواده برادر بزرگوارم و خواهرانم ، دوستان و آشنایان و ای همه کسانی که بعد ها نوشته ام را می خوانید و یا می شنوید نکند که در لذایذ دنیوی و در زرق و برق های زندگی گم شوید و یک عمر دنباله رو شیطان باشید و دنیا را بهشت شما و آخرت را جهنم تان قرار دهید . و این از فرمایش پیامبر اکرم (ص) است که فرمود: ان الدنیا سجن المؤمن و جنة الکافر.پس باید که مؤمنین با کوله باری از کارهای خیر و خدا پسند از جهنم دنیا به بهشت آخرت مسافرت کنند امیدوارم که برادرم و دوستانم پرچم به زمین افتاده ام را بر گرفته و در پاسخ به ندای حسین زمان پیشتاز جانباز باشند.
مدیر سابق تالار آموزش خانواده
abdollah_esrafili@yahoo.com
شاد، پیروز و موفق باشید.